EjendomsWatch

Familie strammer grebet om ejendomsselskab

I den familieejede ejendomskoncern Rent Estate, der har tidligere Brøndby IF-direktør Frank Buch-Andersen i spidsen, rykker sønnike, Simon Buch-Andersen, ind som driftsdirektør. Hans bror er allerede i selskabet som finansdirektør.

Frank Buch-Andersen får begge sine sønner med i sin virksomhed Rent Estate. | Foto: Thomas Sjørup

Fra 1. marts 2022 slutter Simon Buch-Andersen sig til familieforetagendet Rent Estate som driftsdirektør (COO), oplyser ejendomsselskabet.

"Det er en stor glæde, at det er lykkes at udvide selskabets samlede ressourcer med en kapacitet som Simon Buch-Andersen. At det så også bliver i familien, gør det endnu mere rigtigt," lyder det i en meddelelse fra Frank Buch-Andersen, ejer og adm. direktør i Rent Estate og tidligere direktør i fodboldklubben Brøndby IF.

Cand.merc.aud.-uddannede Simon Buch-Andersen kommer fra revisionsfirmaet Ernst & Young, hvor han har været ansat de seneste knap syv år.

I samme periode har han været medlem af Rent Estates bestyrelse.

"I forbindelse med Rent Estates aktuelle arbejde med at vokse porteføljen betydeligt, opstår der et behov for at udvide Rent Estates ressourcer, og så kunne jeg ikke sige nej," udtaler Simon Buch-Andersen, der får selskab af sin bror, Emil Buch-Andersen, der er finansdirektør (CFO).

Ifølge meddelelsen skal den nye finansdirektør have ansvar for ejendomskoncernens digitalisering, fremtidige bæredygtighedsprojekter samt deltage ved køb og salg af ejendomme.

"Vores strategiske mål har længe været at vokse vores ejendomsportefølje til 1 mia. kr. inden udgangen af 2023, hvilket jeg med Simon med ombord i koncernen vurderer måske endda kan opnås tidligere," udtaler han.

Tidligere Brøndby-boss med rekordregnskab i familiekoncern: "Alt er lykkedes"

Tidligere fodbolddirektør køber 16.500 kvm erhvervsportefølje af pensionsselskab

Tidligere Brøndby IF-direktør jagter milliardportefølje 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier