EjendomsWatch

MT Højgaard Projektudvikling henter direktør hos AKF

AKF-koncernen mister projektudviklingschef Bo Weibull, der er tiltrådt som projektudviklingsdirektør hos MT Højgaard Projektudvikling. Han har tidligere i sin karriere været projektudvikler hos MT Højgaard.

Foto: PR

Bo Weibull har sagt farvel til AKF-koncernen, hvor han siden 2018 har været projektudviklingschef. Han er i stedet tiltrådt som ny projektudviklingsdirektør hos MT Højgaard Projektudvikling.

Det skriver han på Linkedin.

Bo Weibull vender dermed tilbage til MT Højgaard-koncernen, hvor han ifølge sin Linkedin-profil startede sin karriere i 2004, og hvor han fra 2007 til 2011 arbejdede som projektudvikler.

"Det er dejligt at mærke, hvordan det syder og bobler af optimisme hos MT Højgaard. MT Højgaard Projektudvikling er gået fra af være en afdeling i det store MTH til nu sit eget datterselskab," skriver Bo Weibull på Linkedin.

"Sammen med de andre selskaber under MTH Holding-paraplyen arbejdes der kraftigt for at udnytte alle musklerne, således at viden, erfaring og teknologi presser i samme retning. Det bliver godt det her," skriver han endvidere.

Tyske pensionspenge på spil i Roskilde: Boligprojekt solgt for over 100 mio. kr.

MT Højgaard indgår endelig kontakt med DSB til 641 mio. kr.

MT Højgaard-topchef venter størst indtjening i andet halvår

MT Højgaard fordobler ordreindgangen og fastholder forventning til omsætningsvækst

Enemærke & Petersen-topchef har haft milliardkontrakt i kikkerten længe 

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier