EjendomsWatch

Enemærke & Petersen-topchef har haft milliardkontrakt i kikkerten længe

Entreprenøren Enemærke & Petersen skal stå for at renovere boliger for 1,1 mia. kr. i boligbebyggelsen Galgebakken i Albertslund. I et interview med EjendomsWatch kalder direktør Henrik Mielke ordren for et godt fundament for de næste år.

Ny milliardkontrakt gør ikke, at Enemærke & Petersen ikke kan tage andre opgaver ind. "Det er en god erstatning på nogle af de opgaver, der slutter," siger adm. direktør Henrik Mielke. | Foto: PR / Enemærke & Petersen

Enemærke & Petersen, som er ejet af MT Højgaard Holding, annoncerede tirsdag, at firmaet havde vundet udbuddet om at renovere boligbebyggelsen Galgebakken i Albertslund. Kontrakten forløber frem til 2025, og ordren har en værdi på 1,1 mia. kr.

"Den har været udbudt i godt seks måneder, men vi har haft den i kikkerten længe som en opgave, der passer rigtig godt til os," siger adm. direktør Henrik Mielke til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier