EjendomsWatch

Tidligere BCHG-topchef går efter formandspost i Parken

Selskabet bag fodboldklubben FCK og fritidsdelen Lalandia indstiller Allan Agerholm som ny formand. Han var indtil december adm. direktør i BC Hospitality Group.

Selskabet bag Parken og Lalandia indstiller Allan Agerholm som ny formand. Han var indtil december adm. direktør i BC Hospitality Group. | Foto: Finn Frandsen

Parken Sport & Entertainment har fundet frem til en ny bestyrelsesformand.

Selskabet indstiller Allan Agerholm som ny formand, hvis han bliver valgt til bestyrelsen på generalforsamlingen den 19. april.

Allan Agerholm kommer dermed – hvis han bliver valgt – til at afløse Bo Rygaard, der i starten af marts oplyste, at han ikke genopstillede til bestyrelsen på generalforsamlingen efter seks år på posten.

Bo Rygaard er dog ikke helt ude af billedet, da han fortsætter som rådgiver for Parken, der huser både Lalandia og fodboldholdet FCK.

Fratrådt BCHG-direktør bliver konsulent efter "vanvittigt år på alle mulige måder"

Bella Center-ejer siger farvel til topchefen efter gensidig aftale 

Parken og Lalandia mister bestyrelsesformanden

Parken-boss bliver næstformand i Freja Ejendomme – Bang & Olufsen-direktør træder ind i bestyrelsen 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

I samarbejde med platformen for ejendomsdata Resights bringer EjendomsWatch de seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr. På dagens liste optræder VKR Holding og Køge Kommune, mens en ejendom på Bornholm er solgt for over 48 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier