EjendomsWatch

Parken-boss bliver næstformand i Freja Ejendomme – Bang & Olufsen-direktør træder ind i bestyrelsen

Bo Rygaard er ny næstformand i Freja Ejendomme, mens bestyrelsen i det statslige ejendomsselskab får nyt medlem i form af Bang & Olufsen-direktør.

Ny næstformand i Freja Ejendomme, Bo Rygaard (tv), her sammen med Lars Seier Christensen. | Foto: Lars Poulsen

Statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, foretager rokeringer i sin bestyrelse, hvor Bo Rygaard fremover skal være næstformand. Samtidig træder Line Køhler Ljungdahl ind som nyt medlem af den fem mand store bestyrelse. Det skriver Freja Ejendomme i en pressemeddelelse.

Bo Rygaard er adm. direktør i Dreyers Fond og varetager bl.a. formandsposten i underholdningskoncernen Parken Sport & Entertainment og den dertilhørende fodboldklub FC København.

"Bo har været medlem af bestyrelsen siden 2016 og han kender Freja Ejendomme rigtig godt, og jeg ser derfor frem til at fortsætte vores tætte og produktive samarbejde i Freja Ejendommes bestyrelse", siger bestyrelsesformand Hans J. Carstensen i meddelelsen.

Det nye medlem af bestyrelsen, Line Køhler Ljungdahl, har titel af executive vice president og juridisk chef hos Bang & Olufsen.

"Jeg glæder mig meget til at blive en del af Freja Ejendomme, som med en meget dygtig og erfaren ledelse og bestyrelse har en imponerende historik. Jeg håber, at kunne bidrage positivt til Freja Ejendommes fortsatte udvikling og ser frem til at komme i gang med arbejdet", siger hun.

"Lines mange meritter taler for sig selv og jeg ser frem til, at hendes stærke kompetencer bringes i spil i Freja Ejendommes bestyrelse," lyder det fra Hans J. Carstensen.

Omrokeringen i bestyrelsen kommer knap tre måneder efter, at Karen Mosbech annoncerede, at hun til sommer stopper som adm. direktør i Freja Ejendomme efter 11 år på posten.

Forinden var Egmont-direktør Hans J. Carstensen avanceret fra en rolle som næstformand til formand for bestyrelsen – en rolle, Søren Johansen havde haft de foregående 10 år.

A.P. Møller-Mærsk køber central ejendom i København for over 400 mio. kr. af staten

Statens ejendomsselskab mister sin øverste direktør

Næstformand rykker frem i bussen og bliver formand for Freja Ejendomme

Fængsel skal sikre milliongevinst til Freja Ejendomme – mægler spår stor interesse

Freja Ejendomme skal have ny bestyrelsesformand 

 

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Tvister sender jysk entreprenør til tælling

To tvister med bl.a. Maycon sætter sig i regnskabet for Kolding-baserede Stender Entreprise. I tilfælde af, at udfaldet af dem ikke bliver til Stenders favør, er kassen tom, fremgår det af regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier