Partner forlader Nordicals: Indleder generationsskifte

Mangeårig partner bliver selvstændig og siger farvel til Nordicals Aalborg. Ifølge partner fremrykker det planerne om et generationsskifte.
Mattias Manstrup (t.v.), Kim Jacobsen (i midten) og Steen Royberg (t.h.) har udgjort partnerkredsen i Nordicals, der gennem længere tid har planlagt et generationsskifte. | Foto: PR
Mattias Manstrup (t.v.), Kim Jacobsen (i midten) og Steen Royberg (t.h.) har udgjort partnerkredsen i Nordicals, der gennem længere tid har planlagt et generationsskifte. | Foto: PR

Erhvervsmægleren Nordicals siger farvel til veteranen Kim Jacobsen, der har brugt mere end 20 år som hos erhvervsmæglerens nordjyske afdeling.

I stedet bliver 51-årige Kim Jacobsen selvstændig inden for fast ejendom og projektudvikling og vil hellige sig bestyrelsesarbejde.

Det oplyser Nordicals i en pressemeddelelse.

Kim Jacobsen har været partner siden 2001, da Nordicals hed Nybolig Erhverv. Han lægger ikke skjul på, at det bliver en underlig følelse ikke længere at være en del af virksomheden.

"Det bliver vemodigt ikke at have min dagligdag i virksomheden fremadrettet, men jeg er meget glad for den fortsat tætte tilknytning til virksomheden," siger Kim Jacobsen i pressemeddelelsen.

42-årige Mattias Manstrup og 63-årige Steen Royberg fortsætter som partnere i erhvervsmæglervirksomheden.

Generationsskifte på vej

Kim Jacobsens afsked med Nordicals fremrykker samtidig et generationsskifte, som Nordicals i kulissen har forberedt igennem længere tid.

"Generationsskiftet i virksomheden har været undervejs igennem et stykke tid, og senere i år glæder vi os over, at kunne udvide og styrke partnerkredsen med en kendt og meget spændende profil indenfor ejendomsbranchen. Vi har brugt lang tid på at finde den helt rigtige profil til at træde ind i vores partnerskab, og den person kan vi med stolthed sige, at vi har fundet," lyder det fra Mattias Manstrup, der har været en del af partnerkredsen siden 2014.

Tomme kontorer i hovedstaden runder en halv million kvadratmeter

Ny analyse: Attraktive luksusboliger presser virksomhederne ud af byerneIngeniørrådgivere er på radaren hos opkøbssultne kapitalfonde

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også