EjendomsWatch

Freja Ejendomme skal have ny bestyrelsesformand

Statens ejendomsselskab siger farvel til Altor-partner Søren Johansen, der har været formand siden 2009 og medlem af bestyrelsen siden 2007, hvor han var ledende partner i advokatfirmaet Kromann Reumert. Afløser ventes på plads inden sommer.

"Jeg tager min egen governance-medicin," siger Søren Johansen, snart forhenværende bestyrelsesformand i Freja Ejendomme. | Foto: Mik Eskestad / Jyllands-Posten

Søren Johansens tid som bestyrelsesformand i statens ejendomsselskab Freja er ved at rinde ud. Han falder således for rotationsprincippet og siger farvel til bestyrelsen på selskabets kommende generalforsamling til foråret, oplyser Freja.

"Det er vemodigt at sige farvel, samtidig har det været et privilegium. Jeg er også stærk tilhænger af, at staten har et governance-princip for rotation i bestyrelser. Jeg har selv siddet med til høringer og har peget på dette princip i forbindelse med revisionen af governance-regler for virksomheder, som staten ejer. Man kan sige, at jeg tager min egen governance-medicin," siger Søren Johansen, der til daglig er partner i kapitalfondsinvestoren Altor, i seneste nummer af virksomheden eget blad, Freja Magasinet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier