EjendomsWatch

Næstformand rykker frem i bussen og bliver formand for Freja Ejendomme

Søren Johansen stopper efter at have været bestyrelsesformand siden 2010. "Timingen er helt rigtig nu," lyder det.

Hans J. Carstensen, koncerndirektør i Egmont, er ny formand for Freja Ejendommes bestyrelse. | Foto: PR / Freja Ejendomme

Hans J. Carstensen er ny bestyrelsesformand i statens ejendomsselskab Freja Ejendomme, efter han tirsdag blev valgt til posten på en generalforsamling.

Til samme generalforsamling trådte den hidtidige formand, Søren Johansen ud af bestyrelsen, efter at have været formand siden 2010, oplyser Freja Ejendomme i en pressemeddelelse.

"Det har været et privilegium at stå i spidsen for Freja ejendommes bestyrelse, og det er naturligvis vemodigt at skulle sige farvel. Men Freja ejendomme står i dag rigtig stærkt med en bestyrelse og direktion med et højt fagligt niveau, så timingen er helt rigtig nu," udtaler Søren Johansen, der adm. direktør i Altor Equity Partners, i meddelelsen.

Hans J. Carstensen, der er koncerndirektør i Egmont, kommer fra en post som næstformand i Freja Ejendommes bestyrelse. Han blev valgt som næstformand i 2014.

"Jeg glæder mig utrolig meget til at fortsætte det spændende arbejde i Freja ejendommes bestyrelse – nu blot som formand. Freja står i dag stærkere end nogensinde og jeg ser frem til at bidrage til, at fortsætte den gode udvikling," udtaler Hans J. Carstensen.

Søren Johansen forlader Freja Ejendommes bestyrelse efter ca. ti år som formand. | Foto: PR / Freja Ejendomme
Søren Johansen forlader Freja Ejendommes bestyrelse efter ca. ti år som formand. | Foto: PR / Freja Ejendomme
 

Freja Ejendomme skal have ny bestyrelsesformand 

Freja Ejendomme sætter tom Odense-ejendom til salg

Freja Ejendomme sælger sjællandske ejendomme til lokale købere

Fængsel skal sikre milliongevinst til Freja Ejendomme – mægler spår stor interesse 

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Tvister sender jysk entreprenør til tælling

To tvister med bl.a. Maycon sætter sig i regnskabet for Kolding-baserede Stender Entreprise. I tilfælde af, at udfaldet af dem ikke bliver til Stenders favør, er kassen tom, fremgår det af regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier