EjendomsWatch

Konstitueret direktør bliver på posten i Odenses by- og kulturforvaltning

Byrådet i Odense har valgt Morten Møller Iversen som permanent adm. direktør i By- og Kulturforvaltningen. Renovering af bygninger og grøn omstilling er ifølge rådmand nogle af de vigtigste opgaver.

41-årige Morten Møller Iversen fortsætter som direktør i Odense Kommunes By- og Kulturforvaltningen. Foto: PR

Konstitueret direktør Morten Møller Iversen skal også fremover stå i spidsen for By- og Kulturforvaltningen i Odense. Det stå klart, efter at ansættelsesudvalget i byrådet enstemmigt pegede på den 41-årige, der siden i sommer har siddet på posten. Det skriver Odense Kommune i en pressemeddelelse.

Stillingen som adm. direktør i forvaltningen blev ledig, da Anne Velling sagde farvel for at blive kommunaldirektør i Mariagerfjord Kommune, hvorefter byrådet satte gang i rekrutteringsprocessen.

Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel (S), beretter om et "utrolig stærkt felt" af ansøgere, hvor det i sidste ende dog var den konstituerede direktør, der stod tilbage som den stærkeste.

"Morten har de helt rette kompetencer, besidder en regulær ildhu og er flittig som bare pokker. Han bliver et vigtigt aktiv for den fortsatte udvikling af Odense, og jeg er tilfreds med, at vi med fuldstændig ro i maven kan give et af vores egne talenter denne chance, som jeg er overbevist om, at han vil leve op til", siger Peter Rahbæk Juel.

Ifølge by- og kulturrådmand Christoffer Lilleholt (V) er der nok af opgaver at tage fat på for den adm. direktør.

"Her tænker jeg ikke mindst på, at vi skal have renoveret vores bygninger, så vores børn, unge og ældre har nogle ordentlige lokaler. Det er rammen for, at vi som kommune kan levere en god velfærd. Herudover er tre andre vigtige pejlemærker, at vi får sat turbo på den grønne omstilling samt sikrer, at vi også har et levende og rigt kultur- og fritidsliv efter covid-19, ligesom rammerne for vores virksomheder hele tiden skal forbedres," siger han.

Morten Møller Iversen er uddannet cand. scient. pol. fra Syddansk Universitet og har været ansat i Odense Kommune i 12 år - bl.a. som kontorchef for Politisk Økonomisk Stab i Borgmesterforvaltningen, stabschef i By- og Kulturforvaltningen samt afdelingschef for Byudvikling og Økonomi. Han har desuden arbejdet i Servicestyrelsen og BDO Consulting.

"Jeg går ind til opgaven med stor ydmyghed, og jeg ser frem til at fortsætte Odenses gode udvikling i tæt samarbejde med borgere, virksomheder, politikere og medarbejdere," lyder det fra hovedpersonen selv.

Olav de Linde parat til at droppe fremtidige investeringer i Odense

Direktør for byggeprojekt ved Aarhus Stadion stopper efter under et år

Kommunale bygninger får robotter til at hjælpe sig mod covid-19

Boligminister vil drøfte nye værktøjer i kamp mod brodne kar i ejendomsbranchen

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier