EjendomsWatch

Olav de Linde parat til at droppe fremtidige investeringer i Odense

Den aarhusianske ejendomsudvikler vil fremover gå uden om landets tredjestørste by, hvis kommunen afviser hans byggeplaner.

Foto: Colourbox

Odense Kommune, der i disse år gennemgår en omfattende byudvikling, kan komme til at se langt efter den aarhusianske ejendomsudvikler Olav de Linde i fremtiden.

I hvert fald advarer han ifølge Fyens Stiftstidende om, at det får konsekvenser, hvis et planlagt byggeri i Åløkkeskoven bliver hældt af brættet på næste uges møde i By- og Kulturudvalget. Begrundelsen skulle være, at det kommer for tæt på skov.

"Hvis det ikke bliver muligt at bygge, så står vi med en ny situation. Vi har investeret massivt i Odense gennem mange år, og vi har en række bygninger i byen. Dem vil vi naturligvis fortsat tage os rigtig godt af, men bortset fra det vil vi fremover bruge vores kræfter andre steder," lyder det ifølge avisen i en skriftlig kommentar.

Hverken Socialdemokratiet eller Konservative, der tilsammen har flertal i udvalget, vil kommentere sagen.

Olav de Linde oplyser selv at have investeret omkring halvanden mia. kr. i Odense, hvor han råder over 145.000 kvm.

Facebook udvider i Odense og runder investering på ti milliarder

Odense Kommune planlægger nyt stadionbyggeri til 263 mio. kr.

Fynsk entreprenør vinder nyt OUH-udbud på 20.000 kvm

Trecifret millionhandel på vej midt i Odense 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 18 i ejendomsbranchen

Landets største ejendomsinvestorer forfølger åbenlyst hver deres investeringsstrategi. Læs EjendomsWatchs tilbageblik, der nu udkommer ugentligt – hver fredag.

Investeringschef skifter Pears ud med Nrep

Nrep bliver Sofie Vett Raaschous nye arbejdsgiver, efter at hun har sagt farvel til Pears Globals danske afdeling, hvor hun de seneste tre år har været investeringschef. Til EjendomsWatch fortæller hun mere om sin kommende opgave hos Nrep, som hun "anser for at være absolut markedsledende."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier