EjendomsWatch

Lufthavnshotel skifter navn

Ejer og operatør forbliver den samme, men hotel i Kastrup bliver en del af Best Western-kæden. Ny kædedirektør kalder det en eftertragtet lokation.

Facaden er 1. oktober blevet skiftet ud på hotellet i Kastrup, der bliver det tredje i kæden i Københavnsområdet. | Foto: Best Western PR

Facaden blev i dag udskiftet på hotel Quality Airport Hotel Dan i Kastrup. Best Western Hotels købte i august hotellet, der har i alt 240 værelser. Nu skifter facaden — og hotellet — navn til Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen.

Det skriver operatøren Core Hospitality i en pressemeddelelse. Operatøren skal fortsat drive hotellet, der ligger 900 meter fra Københavns Lufthavn.

Udover de 240 værelser er der fitnesscenter og de øvrige traditionelle faciliteter som bar og restaurant.

Best Western løfter dermed deres markedsandel i Københavnsområdet, hvor kæden i forvejen har to hoteller i indre by.

"Det er en eftertragtet lokation med den voksende lufthavn lige om hjørnet. Der er stort potentiale i hotellet, og vi glæder os meget over, at det bliver en del af Best Western," fortalte Søren Nystrøm, landedirektør i Best Western Danmark, da det blev offentliggjort i august.

Ejeren af hotellet er den svenske kapitalforvalter og hotelinvestor Midstar Hotels, der købte hotellet i 2017. Investoren købte tidligere i år Marienlyst Strandhotel, og derudover ejes Grand Hotel i indre København.

I alt ejer selskabet 23 hoteller i Sverige, Norge og Danmark.

Investor henter ny operatør til luftshavnshotel

Fynboer henter gevinst på hotelinvestering i København

Svenskere rykker ind i Danmark med opkøb af lufthavnshotel

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier