EjendomsWatch

Investor henter ny operatør til luftshavnshotel

Med 240 værelser bliver det Core Hospitalitys hidtil største hotel. Samtidig indgår man en franchiseaftale med den nuværende operatør.

Foto: PR

Fra 1. maj 2018 skal Core Hospitality, der er en del af samme koncern som Zleep Hotels, være operatør af Quality Airport Hotel Dan i Kastrup. Core Hospitality har underskrevet en lejekontrakt med den skandinaviske hotelejendomsinvestor Midstar, der ejer hotellet.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

"Vi er glade for at samarbejde med Core Hospitality om fortsættelsen af driften på Quality Airport Hotel Dan. Det er i tråd med vores forretningsplan, og vi tror på, at konstellationen mellem Nordic Choice Hotels’ Quality-brand og Cores driftsekspertise vil sikre hotellet en stærk position på markedet og imødekomme fremtidig efterspørgsel til Storkøbenhavns hotelmarked," siger Ole Stendebakken, partner i Midstar i meddelelsen.

Udover hotellet i Kastrup ejer Midstar i Danmark Grand Hotel på Vesterbrogade 7 i København. I alt ejer det svenske ejendomsselskab 23 hoteller fordelt på Sverige, Norge og Danmark med i alt 3241 værelser.

Har flere hoteller på vej

Hotellet bliver det andet i Core Hospitality-regi og 11. hotel i alt inklusive operatørens hoteller under brandet Zleep Hotels.

Quality Airport Hotel Dan er trestjernet og huser 240 værelser samt fire mødelokaler, fitnessfaciliteter og restaurant. Dermed bliver det operatørens hidtil største hotel.

"Med en pipeline på yderligere fem Zleep-hoteller og det første Moxy-hotel i Danmark er vi inde i en kraftig vækstperiode, som nu understøttes af denne fantastiske mulighed i Kastrup," siger Peter Haaber, adm. direktør i Core Hospitality og Zleep Hotels, i meddelelsen.

Moxy Copenhagen er ved at blive opført i Sydhavnen og forventes færdigt i 2019.

Core Hospitality indgår også en franchiseaftale med Nordic Choice Hotels, der står for brandet af Quality Airport Hotel Dan. Udover dette hotel driver Core Hospitality også Hotel Marina i Vedbæk.

"Vi kender Midstar som en glimrende og solid partner, og vi ser frem til at opbygge et nyt samarbejde med Core Hospitality. Quality Airport Hotel er en af vores mest populære hoteller i Kastrup-området og er et vigtigt hotel for Nordic Choice Hotels. Vi er sikre på, at den nye operatør vil tage sig godt af både gæster og medarbejdere," siger Katalin Paldeak, driftsdirektør i Nordic Choice Hotels, i meddelelsen.

Nordic Choice Hotels ledes af norske Petter A. Stordalen. Hotelkoncernen driver 190 i Skandinavien og Baltikum.

Zleep Hotels vil drive hoteller for andre 

Har købt 18 hoteller: "Vi er skæbnebestemt til at blive meget større"

127-årigt hotel i København får svenske ejere i trecifret millionhandel

Fynboer henter gevinst på hotelinvestering i København

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier