EjendomsWatch

Cushman Wakefield Red opruster med fire nye ansigter

Flere hænder skal imødekomme flere opgaver, lyder det fra erhvervsmægleren.

Foto: Colourbox

Fire medarbejdere har de seneste to måneder kunne opdatere deres CV med firmanavnet Cushman Wakefield Red.

1. marts bød mægleren således velkommen til Per Sørensen, der får titel af senior associate i afdelingen for vurdering og analyse, oplyser virksomheden.

Per Sørensen kommer fra en stilling hos Reviva Capital, og med sig har han mere end 25 års erfaring fra den finansielle sektor. De seneste 10 år har han haft fokus på ejendomssektoren.

Han er uddannet fra Copenhagen Business School, fremgår det.

Tidligere på måneden blev Kristina Brandt Pedersen ansat som assistent i afdelingen for kontorudlejning. Hun kommer fra en stilling som ejendomsadministrator hos CEJ.

Derudover udvider Cushman Wakefield Red med de to juniormedarbejdere Anne Sofie Ravn Christensen og Claus Lindkær.

"Vores seneste ansættelser er et led i en strategisk konsolidering af virksomheden, som skal sikre at vi fortsat kan følge med efterspørgslen og også fremover levere rådgivning på et højt professionelt niveau til et stigende antal klienter," skriver managing partner Nicholas Thurø i en pressemeddelelse.

Erhvervsmægleren mistede tidligere i år analytiker Jacob de Lichtenberg, der er skiftet til Niam under den nye landechef dér, Michael Berthelsen.

Mægler: Flere koreanske investorer kigger mod Danmark

Fratrådt Newsec-partner går til Cushman & Wakefield Red 

Cushman & Wakefield Red så lidt lavere ejendomsomsætning i 2018 end ventet

Cushman & Wakefield Red hyrer profil med fortid hos Sadolin & Albæk 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier