EjendomsWatch

Niam sætter trecifret millionbeløb i erhvervsejendom – i Thy

Det svenske investeringsfirma Niam har købt en erhvervsejendom i Thy i en af de hidtil største handler i området. Selskabets nye landechef Michael Berthelsen forklarer over for EjendomsWatch, hvorfor virksomheden har valgt at investere i et område, hvor investorer normalt ikke står i kø.

Den danske landechef i Niam, Michael Berthelsen, forklarer, hvorfor Niam har valgt at handle i Thy. | Foto: Niam

Den svenske ejendomsinvestor Niam forsøger nu at gøre en god forretning i en del af Danmark, der normalt ikke overrendes af udenlandske investorer.

Niam har for en pris, som Boliga opgør til 112 mio. kr. købt i alt godt 58.000 kvm fabriksejendom i Hurup Thy, hvor der i dag produceres senge. Købet er en del af en større handel, der også omfatter en ejendom fra samme sælger i Sverige i omtrendt samme størrelse og pris.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier