EjendomsWatch

To nye direktører skal udvikle Casa yderligere

Ejendomsudvikleren, der bygger i Odense, Aarhus, København og hjembyen Horsens, rykker rundt på tropperne.

Casa-direktør og medejer Michael Mortensen udnævner to direktører. | Foto: Michael Drost Hansen

Ejendomsudvikleren Casa har udnævnt to af sine medarbejdere til direktører. Der er tale om seniorudviklerne Rasmus Holbech og Henrik Hansen, der rykker op på direktørniveau.

Adm. direktør Michael Mortensen har i en periode haft sideløbende ansvar for selskabets udviklingsafdeling, men vil fremover fokusere på den strategiske udvikling af selskabet, oplyser Casa i en pressemeddelelse.

"Jeg er helt tryg ved at overlade ansvaret for udviklingsafdelingen til Rasmus Holbech. Og Rasmus og Henrik er et stærkt team, som sammen med resten af afdelingen kan styrke Casas position som projektudvikler med fokus på bylivet, funktionaliteten og langsigtede løsninger," siger han i meddelelsen.

Aktuelt opfører Casa 85.000 kvm campus-byggeri i Horsens, kollegium for PFA Pension i Odense, domicil for Jyllands-Posten i Aarhus samt en række boligbyggerier i København.

Casa skal opføre ny skøjtehal i København som OPP-projekt

Byggematadors tidligere selskab sagsøger hans nye 

Casa-ejer venter markant fremgang i 2018

Casa sælger 367 Aarhus-boliger til pensionsselskab og private formuer 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier