EjendomsWatch

CBRE slår på tromme for studie- og ældreboliger

Høje priser og mangel på fristende investeringsmuligheder får i stigende grad investorer til at gå efter niche-segmenter inden for ejendomme. Og med god grund, lyder det fra erhvervsmægleren CBRE.

Både boliger til studerende og til en voksende ældrebefolkning får ejendomsinvestorer til at se mod nichedele af ejendomsmarkedet, hvor også udbuddet af attraktive investeringsmuligheder er større, lyder det fra erhvervsmægleren CBRE.

"Studieboliger har vist sig at være et stabilt investeringsaktiv, som er modstandsdygtigt gennem markedsnedture, da det ikke er underlagt de samme konjunkturafvigelser som andre ejendomssektorer. Trods flere annoncerede udviklingsprojekter er der fortsat et betydeligt efterslæb i byggeriet af studieboliger, som det vil tage mange år at indhente," skriver CBRE i forbindelse med udgivelsen af en ny markedsrapport.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier