EjendomsWatch

Ny underdirektør hos Cobblestone hentes hos Deas

Ejendomsforvalteren Deas er blevet en medarbejder mindre, mens konkurrenten i Valby er blevet en rigere.

Foto: Colourbox

Ejendomsforvalteren Cobblestone, det tidligere Administrationshuset, med kontor i Valby ansætter 40-årige Thomas Vester som underdirektør.

Det skriver Cobblestone i en pressemeddelelse.

Thomas Vester tiltræder 1. maj i den nyoprettede stilling. Han kommer fra en konkurrenten Deas, hvor han var chef for udvikling i Deas' ledelse.

Cobblestone skriver, at det især er hans kombination af praktisk ledelseserfaring, indsigt i ejendomsmarkedet og evnen til at analysere kundernes behov, der har gjort, at valget er faldet på ham.

"Cobblestone er midt i et strategisk spring, hvor vi gentænker vores mest centrale processer og it-systemer. Samtidig udvikler vi en række nye koncepter for, hvordan relationen kan være mellem administrator, ejere og lejere. Vi skal skabe værdi gennem nærhed, indsigt og servicedesign. Den opgave skal Thomas være med til at løfte," udtaler Rasmus Juul-Nyholm, adm. direktør i Cobblestone, i meddelelsen.

Ud over Thomas Vesters rolle i selskabets strategiske udvikling vil han, i samarbejde med direktør Patrick Kuklinski, også få det daglige ansvar for selskabets foreningsafdeling, der administrerer ejer- og andelsboligforeninger, lyder det.

Den nye profil er uddannet på CBS og har arbejdet med ejendomme i mere end 15 år.

Deas-direktør ny formand i Ejendomsforeningen Danmark

Ny bestyrelsesformand for arkitekternes brancheorganisation

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier