Deas-direktør ny formand i Ejendomsforeningen Danmark

Afløseren for John R. Frederiksen, der har siddet i 16 år, blev torsdag udpeget. Hidtidig næstformand træder et skridt op.
Henrik Dahl Jeppesen (tv.) tager over efter John R. Frederiksen, der har siddet som formand for Ejendomsforeningen Danmark i 16 år. | Foto: PR
Henrik Dahl Jeppesen (tv.) tager over efter John R. Frederiksen, der har siddet som formand for Ejendomsforeningen Danmark i 16 år. | Foto: PR

Ejendomsforeningen Danmark, der er talerør for ejere og administratorer af fast ejendom, får fremover Henrik Dahl Jeppesen som ny formand for organisationen og dens omkring 5400 medlemmer.

Han er til daglig adm. direktør i ejendomsforvalteren Deas og har siden 2015 været næstformand under John R. Frederiksen, der på foreningens landsmøde torsdag er fratrådt efter 16 år.

"Jeg vil gerne takke John for hans store og meget helhjertede indsats som formand i alle de år. Han efterlader en stærk erhvervsorganisation, og jeg glæder mig til i samarbejde med bestyrelse, ledelse og sekretariat at udleve vores vision og målsætning om at skabe en moderne og synlig erhvervsorganisation, der skaber værdi for sine medlemmer og arbejder for at styrke ejendomsbranchens rammevilkår," siger Henrik Dahl Jeppesen i en pressemeddelelse fra foreningen.

Ny næstformand er Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades.

I meddelelsen siger John R. Frederiksen i forbindelse med sin fratræden:

"Jeg kan se tilbage på en række fantastiske år, hvor foreningen er blevet mere synlig og professionel, og jeg er helt tryg ved at overdrage posten til Henrik, der har været næstformand i de sidste tre år. Han har en stor erfaring og indsigt i branchen og dens vilkår. Han formår at sætte sig i både investorernes og administratorernes sted, og han ved, hvad der skaber værdi for branchen, og hvor der er udfordringer."

Henrik Dahl Jeppesen har siddet i bestyrelsen siden 2008 og har hidtil været formand for Ejendomsforeningen Danmarks ene undersektion, administratorsektionen, et hverv han fortsat vil bestride.

Ny formand for ejersektionen er ligeledes Boris Nørgaard Kjeldsen.

Han siger om sin nye rolle i foreningens tjeneste:

"Det er vigtigt at understøtte de branchemæssige tiltag, som Ejendomsforeningen Danmark er i front for, hvor der er fokus på forbedringer af ejendomsbranchens rammevilkår. Lige nu arbejder vi blandt andet på at etablere et validt datagrundlag for de offentlige ejendomsvurderinger. Jeg ser derfor meget frem til samarbejdet med Henrik," siger Boris Nørgaard Kjeldsen i meddelelsen.

Ejendomsforeningen Danmarks nye bestyrelse ser derfor sådan ud:

  • Formand: Henrik Dahl Jeppesen, Deas (formand for administratorsektionen.)
  • Næstformand: Boris Nørgaard Kjeldsen, Dades (formand for ejersektionen.)
  • Jens Anker Hansen, Qvortrup Administration (næstformand for administratorsektionen).
  • Michael Nielsen, ATP Ejendomme (næstformand i ejersektionen).

Følgende nye medlemmer til bestyrelsen blev valgt:

  • Thomas Bograd, Ejendomsselskabet Østervold/Frederiksberg Grundejerforening.
  • Rikke Lykke, Patrizia Danmark.
  • Jan Toft Olesen, Lou Advokatfirma/Ejendomsforeningen Kronjylland.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også