EjendomsWatch

Jens Kramer Mikkelsen fratræder som chef for By & Havn

Fratrædelsen sker efter gensidig overenskomst, lyder det. Det sker for at sikre kontinuiteten, da også formanden er på vej fra borde.

Foto: Ritzau Scanpix/Finn Frandsen

Adm. direktør i By & Havn Jens Kramer Mikkelsen fratræder med udgangen af juli, oplyser selskabet.

"Da bestyrelsesformanden stopper med udgangen af næste år, er det af hensyn til kontinuitet i ledelsen af selskabet fundet nødvendigt at sikre en glidende overgang i ledelsen af selskabet, så en ny direktør kan nå at blive sat ind i arbejdet sammen med bestyrelsesformanden," lyder det.

Bestyrelsesformand Carsten Koch udtaler:

"Jens Kramer Mikkelsen har været direktør i By & Havn siden selskabet i 2007 blev etableret, og han har ført det sikkert gennem både høj- og lavkonjunktur og har netop præsenteret selskabets bedste resultat til dato."

"Jens Kramer Mikkelsen har ydet en formidabel indsats for selskabet og for Københavns byudvikling i det hele taget og kan med stolthed se tilbage på en række færdiggjorte og særdeles attraktive bydele både i Ørestad, Nordhavn og Sydhavn – bydele, som han har sat sit præg på, og en udvikling ingen havde forestillet sig, da de politiske aftaler om metro og Ørestad blev indgået i 90’erne”.

Jens Kramer Mikkelsen udtaler i meddelelsen:

"Det har været en fantastisk rejse med den helt unikke model, By & Havn repræsenterer. Jeg ser frem til fortsat spændende udfordringer og opgaver i mit nye liv," siger han.

Der skal nu findes en ny direktør, og processen herfor går i gang nu, skriver By & Havn.

Frank Jensen giver verbal krammer til Kramer

Kramer: Jeg fortsætter mange år endnu

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier