EjendomsWatch

Ny partner til ejendomme hos Gorrissen Federspiel

Advokatfirmaet har ved årsskiftet udvidet sin kreds af partnere.

Foto: PR

Advokatfirmaet Gorrissen Federspiel har med virkning fra 1. januar optaget advokat Alexander Troeltzsch Larsen som partner, oplyser firmaet.

Alexander Troeltzsch Larsen er tilknyttet firmaets specialegruppe for fast ejendom og bistår danske og udenlandske virksomheder i sager om fast ejendom, fremgår det.

"Alexander beskæftiger sig særligt med alle aspekter af projektudvikling af fast ejendom. Han har også stor erfaring med transaktioner vedrørende køb og salg af investerings- og erhvervsejendomme samt udarbejdelse og forhandling af erhvervslejekontrakter. Alexander underviser blandt andet i planret," skriver Gorrissen Federspiel.

Den nye partner har arbejdet i advokatfirmaet siden 2015, hvor han skiftede fra en periode siden 2007 hos Bech-Bruun.

Også advokat Kenneth Hvelplund Pedersen med speciale i voldgift er optaget som partner ved nytår, fremgår det.

Ny direktør for ejendomsbranchen: Tænk, at vi skaber job til 100.000

Kromann Reumert får ny partner til ejendomme

Advokatfirma henter ny mand til ejendomme

Ny partner i Brunswick Real Estate i København 

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier