EjendomsWatch

Ny partner til ejendomme hos Gorrissen Federspiel

Advokatfirmaet har ved årsskiftet udvidet sin kreds af partnere.

Foto: PR

Advokatfirmaet Gorrissen Federspiel har med virkning fra 1. januar optaget advokat Alexander Troeltzsch Larsen som partner, oplyser firmaet.

Alexander Troeltzsch Larsen er tilknyttet firmaets specialegruppe for fast ejendom og bistår danske og udenlandske virksomheder i sager om fast ejendom, fremgår det.

"Alexander beskæftiger sig særligt med alle aspekter af projektudvikling af fast ejendom. Han har også stor erfaring med transaktioner vedrørende køb og salg af investerings- og erhvervsejendomme samt udarbejdelse og forhandling af erhvervslejekontrakter. Alexander underviser blandt andet i planret," skriver Gorrissen Federspiel.

Den nye partner har arbejdet i advokatfirmaet siden 2015, hvor han skiftede fra en periode siden 2007 hos Bech-Bruun.

Også advokat Kenneth Hvelplund Pedersen med speciale i voldgift er optaget som partner ved nytår, fremgår det.

Ny direktør for ejendomsbranchen: Tænk, at vi skaber job til 100.000

Kromann Reumert får ny partner til ejendomme

Advokatfirma henter ny mand til ejendomme

Ny partner i Brunswick Real Estate i København 

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier