EjendomsWatch

Ny partner i Brunswick Real Estate i København

Med erfaring fra infrastruktur, energi og fast ejendom sætter tidligere folketingskandidat sig fredag i stolen hos ejensdomsrådgiveren.

Foto: PR

Ejendomsrådgiveren Brunswick Real Estate — det tidligere Leimdörfer — har på sit kontor i København ansat Mathias Kryspin Sørensen som ny partner, meddeler firmaet.

Han har tidligere været ansat hos FIH Partners og EY Corporate Finance, hvor han har arbejdet med større transaktioner inden for infrastruktur, energi og fast ejendom, fremgår det.

"Mathias’ ansættelse er en del af vores ambition om at bygge det bedste team inden for ejendomstransaktioner. Vi har i længere tid være på udkig efter en partner til vores danske aktiviteter. Vi er overbeviste om, at Mathias er den helt rigtige forstrækning af vores team med hans baggrund inden for real assets, herunder fast ejendom," siger Jacob Kjær, partner og landechef i Danmark, i meddelelsen.

Fra den nytiltrådte partner, der er tidligere folketingskandidat for Det Radikale Venstre på Fyn, lyder det:

"Jeg ser frem til at blive en del af teamet både lokalt i Danmark og som en del af en nordisk organisation. Mit hovedfokus bliver at bidrage til yderligere penetrering af det danske marked samt at sikre, at vi i stigende grad kapitaliserer på vores nordiske setup.”

Mathias Kryspin Sørensen tiltræder jobbet i dag, 1. december.

Red og Brunswick får hæder for deres ejendomsrådgivning 

Ejendomsrådgiver tager navneforandring

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier