EjendomsWatch

Ny direktør for ejendomsbranchen: Tænk, at vi skaber job til 100.000

Det er kommet bag på Jannick Nytoft, ny adm. direktør i Ejendomsforeningen Danmark, hvor stor værdi, ejendomsvirksomheder faktisk skaber. Vi skal som branche fremstå endnu skarpere, siger han til EjendomsWatch i sit første interview, hvor mærkesager som generationsskifte og enklere lovgivning står højt på dagsordenen.

Han tager imod på sin arbejdsdag nummer 13, der derfor stadig er en læreplads, siger han. Hjørnekontoret med udsigt til Jarmers Plads centralt i København ligner sig selv, men personen, det tilhører, er ny: Jannick Nytoft, 45 år, og gennem ni år direktør hos DVCA, brancheforening for kapitalfonde og venturekapitalister. Nu gælder det rollen som adm. direktør i Ejendomsforeningen Danmark, der er talerør for ejere og administratorer af fast ejendom.

Jannick Nytoft lægger ikke skjul på, at han først skal lære huset og organisationen at kende, før han begiver sig ud i de store programerklæring for sit nye virke.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier