EjendomsWatch

Advokatfirma henter ny mand til ejendomme

Advokatfirmaet Galst har været på rekruttering hos Husen Advokater.

Foto: PR

Advokat Sune Blohm er ny mand hos afdelingen for fast ejendom og byggeri hos advokatfirmaet Galst, oplyser virksomheden.

"Jeg har længe søgt efter en profil som hans. Vi har særligt brug for hans kompetencer på ejendomstransaktioner og due diligence vedrørende udlejningsejendomme. Jeg forventer mig rigtig meget af samarbejdet med Sune, som i øvrigt vil skulle udvide sit repertoire en anelse og arbejde med flere områder inden for fast ejendom," siger Kristian Dreyer, partner og afdelingsleder, i meddelelsen.

Sune Blohm kommer fra en stilling hos Husen Advokater, hvor han sad som specialist i lejeret, fremgår det.

Stort fynsk advokatfirma sprængt

"Vi blev skuffet til den gode side, som man vist siger i det jyske"

Advokater øjner ny retsstilling i overtagne andelsboligforeninger

Advokater efterlyser comeback for ejendomsobligationer 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier