EjendomsWatch

Advokatfirma henter ny mand til ejendomme

Advokatfirmaet Galst har været på rekruttering hos Husen Advokater.

Foto: PR

Advokat Sune Blohm er ny mand hos afdelingen for fast ejendom og byggeri hos advokatfirmaet Galst, oplyser virksomheden.

"Jeg har længe søgt efter en profil som hans. Vi har særligt brug for hans kompetencer på ejendomstransaktioner og due diligence vedrørende udlejningsejendomme. Jeg forventer mig rigtig meget af samarbejdet med Sune, som i øvrigt vil skulle udvide sit repertoire en anelse og arbejde med flere områder inden for fast ejendom," siger Kristian Dreyer, partner og afdelingsleder, i meddelelsen.

Sune Blohm kommer fra en stilling hos Husen Advokater, hvor han sad som specialist i lejeret, fremgår det.

Stort fynsk advokatfirma sprængt

"Vi blev skuffet til den gode side, som man vist siger i det jyske"

Advokater øjner ny retsstilling i overtagne andelsboligforeninger

Advokater efterlyser comeback for ejendomsobligationer 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier