EjendomsWatch

Advokatfirma henter ny mand til ejendomme

Advokatfirmaet Galst har været på rekruttering hos Husen Advokater.

Advokat Sune Blohm er ny mand hos afdelingen for fast ejendom og byggeri hos advokatfirmaet Galst, oplyser virksomheden.

"Jeg har længe søgt efter en profil som hans. Vi har særligt brug for hans kompetencer på ejendomstransaktioner og due diligence vedrørende udlejningsejendomme. Jeg forventer mig rigtig meget af samarbejdet med Sune, som i øvrigt vil skulle udvide sit repertoire en anelse og arbejde med flere områder inden for fast ejendom," siger Kristian Dreyer, partner og afdelingsleder, i meddelelsen.

Sune Blohm kommer fra en stilling hos Husen Advokater, hvor han sad som specialist i lejeret, fremgår det.

Stort fynsk advokatfirma sprængt

"Vi blev skuffet til den gode side, som man vist siger i det jyske"

Advokater øjner ny retsstilling i overtagne andelsboligforeninger

Advokater efterlyser comeback for ejendomsobligationer

Forsiden lige nu

Medie: Nødlidende andelsforening leder efter køber

Andelsboligforeningen Ringertoften i København med en gæld på 459 mio. kr. leder efter en køber til foreningens ejendom. Det viser salgsmateriale, som mediet Insidebusiness er kommet i besiddelse af. "Garvet kriseadvokat" er på sagen, lyder det.

Ineffektivitet koster milliarder i den almene boligsektor

Trods milliardgevinster ved at samle indkøb centralt vælger de fleste boligselskaber selv at købe ind og hyre håndværkere. Sektoren agerer umodent, mener konsulentfirma, som til dels bakkes op af sektorens fælles indkøbsenhed, Almenindkøb. Her møder man lokal uvilje mod at hente besparelser, hvilket der kan være lyssky grunde til, lyder det.

C.F. Møller skal designe kontortårn i Oslo

For næsen af 23 andre teams, herunder Big, vinder det danske arkitektfirma sammen med norsk partner opgaven med at virkeliggøre et godt 45.000 kvm stort transportknudepunkt i Norges hovedstad.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier