EjendomsWatch

Rambøll henter digitale kompetencer til koncernledelsen

Fra nytår opretter ingeniørkoncernen en ny direktørstilling, der skal skubbe på udviklingen inden for digitalisering og innovation. Den nye direktør har erfaring fra telebranchen og olie- og gasindustrien.

Foto: PR

Hilde Tonne skal fra 1. januar 2018 drive digitalisering og innovation i Rambøll-koncernen, når hun tiltræder en nyoprettet stilling som Group Chief Innovation Officer. Det skriver Rambøll i en pressemeddelelse.

"Vi ønsker at være i front på den digitale udvikling, og det betyder, at vi som virksomhed også må udvikle os. Hilde er en meget erfaren leder med en bred international karriere fra brancher, der har været præget af hastig digital forandring. Hun er en stærk profil til at drive digitalisering og innovation i Rambøll," siger koncernchef Jens-Peter Saul i meddelelsen. 

Hilde Tonne kommer fra otte år i koncernledelsen hos Telenor. Inden da var hun i Norsk Hydros nu hedengangne olie- og gasdivision.

Hilde Tonne har tidligere haft flere bestyrelsesposter i norske virksomheder og er i dag bestyrelsesmedlem i Danske Bank og bestyrelsesformand for Hafslund AS, et norsk energi- og infrastrukturselskab.

Rambøll finder ny HR-direktør hos Accenture

Medie: Erstatningskrav på vej til Rambøll

Rådgiverfusion varsler næste opkøb

Mere fra EjendomsWatch

Parken har igen sorte tal på bundlinjen

Omsætningen løftes trods over en måned med coronalukkede Lalandiaer. Samtidig bemærkes, at der er ikke sikkerhed for, at et helt eller delvist salg af koncernens ejendomme bliver til noget, skriver selskabet i kvartalsrapporten tirsdag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier