EjendomsWatch

Rambøll henter digitale kompetencer til koncernledelsen

Fra nytår opretter ingeniørkoncernen en ny direktørstilling, der skal skubbe på udviklingen inden for digitalisering og innovation. Den nye direktør har erfaring fra telebranchen og olie- og gasindustrien.

Foto: PR

Hilde Tonne skal fra 1. januar 2018 drive digitalisering og innovation i Rambøll-koncernen, når hun tiltræder en nyoprettet stilling som Group Chief Innovation Officer. Det skriver Rambøll i en pressemeddelelse.

"Vi ønsker at være i front på den digitale udvikling, og det betyder, at vi som virksomhed også må udvikle os. Hilde er en meget erfaren leder med en bred international karriere fra brancher, der har været præget af hastig digital forandring. Hun er en stærk profil til at drive digitalisering og innovation i Rambøll," siger koncernchef Jens-Peter Saul i meddelelsen.

Hilde Tonne kommer fra otte år i koncernledelsen hos Telenor. Inden da var hun i Norsk Hydros nu hedengangne olie- og gasdivision.

Hilde Tonne har tidligere haft flere bestyrelsesposter i norske virksomheder og er i dag bestyrelsesmedlem i Danske Bank og bestyrelsesformand for Hafslund AS, et norsk energi- og infrastrukturselskab.

Rambøll finder ny HR-direktør hos Accenture

Medie: Erstatningskrav på vej til Rambøll

Rådgiverfusion varsler næste opkøb

Forsiden lige nu

Aberdeen-chef: Vores fusion med Standard Life virker

Der er opnået helt konkrete fordele ved sammenlægningen mellem Aberdeen Asset Management og Standard Life Investments, siger den danske landechef Henrik Kruse til EjendomsWatch. Udfordringer med at levere tilfredsstillende afkast på visse typer produkter er ved at blive løst, lyder det fra investoren med danske ejendomme for et milliardbeløb.

Rigmænd beskytter familieformuen – arvinger må vente

Oprettelsen af såkaldte family offices, der håndterer familieformuen, vinder frem i Rusland, hvor store formuer hober sig op og skal overdrages til næste generation. Nyhedstjenesten Bloomberg har set på udviklingen, som også har sammenhæng med tiltag mod aggressiv skatteplanlægning.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier