EjendomsWatch

Rambøll henter digitale kompetencer til koncernledelsen

Fra nytår opretter ingeniørkoncernen en ny direktørstilling, der skal skubbe på udviklingen inden for digitalisering og innovation. Den nye direktør har erfaring fra telebranchen og olie- og gasindustrien.

Foto: PR

Hilde Tonne skal fra 1. januar 2018 drive digitalisering og innovation i Rambøll-koncernen, når hun tiltræder en nyoprettet stilling som Group Chief Innovation Officer. Det skriver Rambøll i en pressemeddelelse.

"Vi ønsker at være i front på den digitale udvikling, og det betyder, at vi som virksomhed også må udvikle os. Hilde er en meget erfaren leder med en bred international karriere fra brancher, der har været præget af hastig digital forandring. Hun er en stærk profil til at drive digitalisering og innovation i Rambøll," siger koncernchef Jens-Peter Saul i meddelelsen.

Hilde Tonne kommer fra otte år i koncernledelsen hos Telenor. Inden da var hun i Norsk Hydros nu hedengangne olie- og gasdivision.

Hilde Tonne har tidligere haft flere bestyrelsesposter i norske virksomheder og er i dag bestyrelsesmedlem i Danske Bank og bestyrelsesformand for Hafslund AS, et norsk energi- og infrastrukturselskab.

Rambøll finder ny HR-direktør hos Accenture

Medie: Erstatningskrav på vej til Rambøll

Rådgiverfusion varsler næste opkøb

Forsiden lige nu

ATP Ejendomme opruster til at håndtere rekordstor portefølje

Pensionsfonden har tilpasset sin danske ejendomsstrategi til markedet og kigger især på ét område på en ny måde til at udnytte sine kompetencer. Det fortæller ATP Ejendommes topchef og den nyansatte vicedirektør Martin Vang Hansen i et dobbeltinterview med EjendomsWatch. Fonden runder snart en milepæl.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer her en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, der blandt andet bød på et milliardsalg af Freja Ejendommes portefølje af city-ejendomme.

Enegang eller ægteskab deler den almene boligsektor

Fra nytår overlader den københavnske boligforening 3B sin administration til KAB. Hos både AAB og Boligkontoret Danmark (BDK) er man dog spændt på, om det vil sænke omkostningerne at indgå i KAB-familien. Mens flere aktører i den almene boligsektor går efter størrelse, vælger BDK en helt anden vej, siger den adm. direktør til EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier