EjendomsWatch

Rambøll vinder kontrakt i Abu Dhabi på 200 mio. kr.

Rambøll er valgt som totalrådgiver på opførelsen af bolig- og erhvervsbyggeri i et nyt 18 hektar byudviklingsområde i de Forenede Arabiske Emiraters hovedstad. Også dansk arkitektvirksomhed er en del af projektet.

Foto: PR

Rådgivervirksomheden Rambøll skal stå for udviklingen af et byområde på Reem Island i Abu Dhabi, hovedstaden i de Forenede Arabiske Emirater. Kontrakten har en værdi af 200 mio. kr., skriver Rambøll i en pressemeddelelse.

Makers District bliver et byområde på 18 hektar med totalt 250.000 kvm byggeri bestående af hoteller, boliger, kontorlokaler og detailhandel, når det står færdigt i 2020. Rambøll er valgt som totalrådgiver af ejendomsudvikleren Imkan på første fase af Makers District og vil over en treårig periode levere alle designdiscipliner og byggeledelse.

"Dette er et stort og vigtigt projekt for vores team i Mellemøsten. Vores byggeridivision er i forvejen involveret i adskillige højhusprojekter i regionen. At vi kan underskrive kontrakten på dette prestigefulde projekt cementerer vores position som en af de førende design og rådgivningsvirksomheder inden for byggeri," siger Søren Holm Johansen, koncerndirektør hos Rambøll, i meddelelsen.

I opførelsen vil Rambøll arbejde tæt sammen med arkitektfirmaerne BIG og hollandske MVRDV, som har udviklet det arkitektoniske koncept.

"Makers District er det første byudviklingsprojekt af sin slags i regionen. Vi har udført et omfattende researcharbejde for at afdække behov og ønsker hos de unge og kreative kunstnere, som i øjeblikket er begrænset i deres valg af arbejde og bolig. Makers District vil imødekomme behovene hos makerne, og området bliver et pulserende knudepunkt i hjertet af Abu Dhabi til gavn for slutbrugere, investorer og det bredere samfund," siger Walid El Hindi, adm. direktør i Imkan, i meddelelsen.

Rambøll har over 13.000 medarbejdere fordelt på 300 kontorer i 35 lande.

Rambølls omsætning og driftsresultat står stille

Rambøll udvider i Aalborg og kaprer partnere hos konkurrent

Bjarke Ingels får grønt lys til kirkebyggeri

Forsiden lige nu

Dades overtager 120.000 kvm erhvervsejendomme fra Coop

Ejendomsselskabet overtager Aarhus-ejendomme med en værdi på over 1 mia. kr., hvor også internationale investorer har været på banen. Coop tjener penge på transaktionen, siger direktør til EjendomsWatch. Handlen er en af de største nogensinde i Aarhus, siger rådgiver. (Opdateret)

Thylander Gruppen løfter afkastet til sine investorer

Det var sidste år en indbringende forretning at investere med Thylander Gruppen, hvor frasalg var med til at tage solide gevinster hjem. Timing og tålmodighed er afgørende, hvis man vil tjene penge på ejendomme, lyder det til EjendomsWatch fra grundlægger Lars Thylander, der har 35 års erfaring i branchen.

Advokat sår tvivl om visdommen i billigere boliger

Billige boliger efterspørges ikke i særlig høj grad i den brede befolkning, da prisen kun er én blandt mange parametre for boligsøgende, påpeger advokat hos Bech-Bruun. Han mener, at politikerne kunne se på udbuddet, hvis man ønsker priserne ned.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier