EjendomsWatch

Cityejendom i Helsingør skifter hænder for 35 mio. kr.

Køber planlægger selv at flytte ind i nyerhvervet ejendom. Sælger er erfaren ejendomsinvestor.

Foto: PR

Ejendomsselskabet Jørgen Rudolf Olsen har købt ejendommen Strandborg på hjørnet Bramstræde 2A-E/Strandgade i Helsingør for 35 mio. kr. Det skriver Home Erhverv Nordsjælland, der har stået for handlen, i en pressemeddelelse.

Udlejningsejendommen, som er beliggende ved indgangen til Helsingørs gågader, består af 13 lejligheder samt tre erhvervslejemål i form af café, værtshus og butik. Ejendommen er samlet på 1526 etagemeter, hvoraf de 1135 etagemeter er boliger.

Ejendomsselskabet Jørgen Rudolf Olsen er ejet af Christopher Rudolf Olsen og Huyian Olsen, og sidstnævnte planlægger selv at flytte ind i en af ejendommens boliger på sigt, oplyser Home Erhverv Nordsjælland. De 35 mio. kr. var også udbudsprisen for ejendommen, som er solgt til et afkast på 4,82 pct. ifølge salgsopstillingen.

Sælger er ejendomsselskabet Real Estate Development, hvis adm. direktør er Gunnar Kristensen, der var medstifter, samt tidligere direktør og storaktionær i ejendomsselskabet Nordicom. Sammen med sine ægtefælle, Jannike Kristensen, er han ejer af Real Estate Development, hvor porteføljen rundede en værdi på 745 mio. kr. ved udgangen af regnskabsåret 2016, viser regnskabet.

Nordicom-stifter går på ejendomsindkøb i provinsen

Kapitalforvalter køber tidligere hospital i Helsingør for 70 mio. kr.

400 nye boliger nær Helsingør i støbeskeen

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier