EjendomsWatch

Nordsjællandsk hotel vil udvide med 55 nye værelser

Hotel Marienlyst, som kapitalforvalteren Artha netop er blevet medejer af, skal udvides med en fløj i seks etager.

Foto: PR

55 ekstra værelser er på vej til hotel Marienlyst i Helsingør, der ellers sidste år kunne åbne en ny fløj med 94 værelser, hvorefter den totale kapacitet kom op på 225 værelser, skriver Frederiksborg Amts Avis.

"Med det nuværende potentiale og den udvikling, vi er inde i, kan vi se, at de nuværende 225 værelser ikke er nok," siger Ken Torpe Christoffersen, bestyrelsesformand i Strand- og Badehotel Marienlyst, til avisen.

Udvidelsen kommer til at bestå af en fløj i seks etager, hvilket dog kræver en ændring i lokalplanen, som Helsingør Kommunes Teknik-, Miljø- og Klimaudvalg skal tage stilling til på et møde tirsdag i næste uge, fremgår det.

Bestyrelsesformanden afviser, at en nylig kapitalindsprøjtning fra Artha Kapitalforvaltning — der gjorde investoren til aktionær med lige under 50 pct. i hotellet — har haft indflydelse på planerne.

Siden 2014 har hotellet været ejet af fynske Borris Tangaa Nielsen.

Artha poster trecifret millionbeløb i nordsjællandsk badehotel

Nyt hotel på vej i Valby — Grønttorvet lokker

Nyt københavnsk hotel i seks etager løber op i mindst en halv milliard kr.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier