EjendomsWatch

Artha poster trecifret millionbeløb i nordsjællandsk badehotel

Kapitalforvalteren køber sig til halvdelen af Strand og Badehotel Marienlyst i Helsingør. Investeringen sker som et led i målet om at skabe det bedste badehotel i Skandinavien.

Foto: PR

Artha Kapitalforvaltning har købt 49,9 pct. af Strand-og Badehotel Marienlyst for "et trecifret millionbeløb i den lave ende", skriver Helsingør Dagblad. Den nye medejer skal være med til at sørge for, at Strand- og Badehotel Marienlyst for alvor kan tage kampen op imod de sydsvenske badehoteller, der i længere tid har skærpet kampen om kunderne.

Det er knapt tre år siden, at en ny ejerkreds overtog et fysisk og økonomisk skrantende Hotel Marienlyst. Deres arbejde med hotellet har nu fået Artha Kapitalforvaltning til at gå ind i ejerskabet og driften af hotellet, der nu går efter at blive et af Skandinaviens førende badehoteller.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier