EjendomsWatch

Victoria Properties nedsætter aktiekapitalen for at dække underskud

 

Foto: Colourbox

Aktionærerne i Victoria Properties har på en ekstraordinær generalforsamling stemt for at nedsætte selskabets aktiekapital, skriver virksomheden i en meddelelse til fondsbørsen.

Selskabets aktiekapital nedsættes med nominelt 41.979.222 kr. fra 46.643.580 kr. til 4.664.358 kr. til dækning af underskud, hedder det i meddelelsen.

Da selskabet i noget tid har været uden reel aktivitet, er de økonomiske resultater også blevet derefter. I 2016 tabte Victoria Properties omkring 0,8 mio. kr. efter skat, hvilket gav en negativ egenkapital.

I dette forår meddelte selskabet, der tidligere havde aktiviteter på ejendomsmarkedet i primært Tyskland, imidlertid, at det vil til at investere i danske ejendomme og pantebreve.

Til at indfri dette vil selskabet i løbet af tredje kvartal, som altså udløber med udgangen af september, gennemføre en rettet emission med fortegningsret for eksisterende aktionærer, så projektet kan blive skudt i gang.

Victoria Properties forbereder genopstandelse

Victoria Properties vil hente nye penge og investere i danske ejendomme

Euroinvestor sælger alle aktier i Victoria Properties

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier