EjendomsWatch

Victoria Properties nedsætter aktiekapitalen for at dække underskud

 

Foto: Colourbox

Aktionærerne i Victoria Properties har på en ekstraordinær generalforsamling stemt for at nedsætte selskabets aktiekapital, skriver virksomheden i en meddelelse til fondsbørsen.

Selskabets aktiekapital nedsættes med nominelt 41.979.222 kr. fra 46.643.580 kr. til 4.664.358 kr. til dækning af underskud, hedder det i meddelelsen.

Da selskabet i noget tid har været uden reel aktivitet, er de økonomiske resultater også blevet derefter. I 2016 tabte Victoria Properties omkring 0,8 mio. kr. efter skat, hvilket gav en negativ egenkapital.

I dette forår meddelte selskabet, der tidligere havde aktiviteter på ejendomsmarkedet i primært Tyskland, imidlertid, at det vil til at investere i danske ejendomme og pantebreve.

Til at indfri dette vil selskabet i løbet af tredje kvartal, som altså udløber med udgangen af september, gennemføre en rettet emission med fortegningsret for eksisterende aktionærer, så projektet kan blive skudt i gang.

Victoria Properties forbereder genopstandelse

Victoria Properties vil hente nye penge og investere i danske ejendomme

Euroinvestor sælger alle aktier i Victoria Properties

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier