EjendomsWatch

Nordsjællandsk pyramide bliver til badehotel

To bygninger, der engang var rådhus og kulturhus, skal omdannes til badehotel med spa og restaurant i Gilleleje. Ejeren ønsker desuden at bygge ferielejligheder på stedet.

Foto: Gilleleje.nu PR

Hotelejeren Humberto Orsini vil omdanne det gamle rådhus og det tidligere kulturhus, Pyramiden, til et nyt badehotel i Gilleleje. Det fremgår ifølge Frederiksborg Amts Avis af den projektbeskrivelse, som medlemmerne af Gribskov byråds plan- og miljøudvalg har behandlet og anbefalet Humberto Orsini at arbejde videre med.

Den nye ejer købte bygningerne for 15 mio. kr. i efteråret 2016, og hans planer for de nyerhvervede ejendomme er at skabe Gilleleje Sø & Havbad med 26-30 værelser, spa- og badefaciliteter samt en restaurant med 50 spisende og udsigt over havet.

Badehotellet skal primært indrettes i Pyramiden, der tidligere blandt andet har været bibliotek, og hvor der også fremadrettet vil være lokaler til møder, selskaber og lignende.

Den tilladelse, som Humberto Orsini ønsker, omfatter desuden et mindre antal ferielejligheder, hvilket dog ikke er indtegnet i de første skitser til det nye hotel. Humberto Orsini har i forvejen erfaring med hoteldrift i området, da han er ejer af Gilleleje Badehotel.

Internationalt strandhotel på vej nord for København

Pyramide og rådhus sælges i Nordsjælland

Skolelærer løber med nordsjællandsk badehotel 

Mere fra EjendomsWatch

Redder Roof Management: "Vi glæder os til at få skibet på ret køl"

Roof Management kan ånde lettet op, efter at branchekollegaerne fra Nectar Invest overtager ejerskabet fra bl.a. direktør Camilla Dalum og Gefion-direktør Thomas Færch. ”Man havde mistet blikket for det basale,” lyder det fra Nectar-ejer i et interview med EjendomsWatch. Ifølge Roof-direktør har flere købere været på banen. (Opdateret)

Innovater vinder udbud af 100 boliger i Kalundborg

På toppen af bakken ved Kalundborg skal der bygges boliger på 9500 kvm grund. Køb er betinget af lokalplan, som ventes på plads inden for et år. Planen er at finde en køber til projektet. Udviklingschef er optimist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier