Nordsjællandsk pyramide bliver til badehotel

To bygninger, der engang var rådhus og kulturhus, skal omdannes til badehotel med spa og restaurant i Gilleleje. Ejeren ønsker desuden at bygge ferielejligheder på stedet.
Foto: Gilleleje.nu PR
Foto: Gilleleje.nu PR

Hotelejeren Humberto Orsini vil omdanne det gamle rådhus og det tidligere kulturhus, Pyramiden, til et nyt badehotel i Gilleleje. Det fremgår ifølge Frederiksborg Amts Avis af den projektbeskrivelse, som medlemmerne af Gribskov byråds plan- og miljøudvalg har behandlet og anbefalet Humberto Orsini at arbejde videre med.

Den nye ejer købte bygningerne for 15 mio. kr. i efteråret 2016, og hans planer for de nyerhvervede ejendomme er at skabe Gilleleje Sø & Havbad med 26-30 værelser, spa- og badefaciliteter samt en restaurant med 50 spisende og udsigt over havet.

Badehotellet skal primært indrettes i Pyramiden, der tidligere blandt andet har været bibliotek, og hvor der også fremadrettet vil være lokaler til møder, selskaber og lignende.

Den tilladelse, som Humberto Orsini ønsker, omfatter desuden et mindre antal ferielejligheder, hvilket dog ikke er indtegnet i de første skitser til det nye hotel. Humberto Orsini har i forvejen erfaring med hoteldrift i området, da han er ejer af Gilleleje Badehotel.

Internationalt strandhotel på vej nord for København

Pyramide og rådhus sælges i Nordsjælland

Skolelærer løber med nordsjællandsk badehotel 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også