Svinkløv Badehotel genåbner i 2019 efter skred i tidsplan

Det nedbrændte badehotel slår først dørene op i  2019, hvilket er et år senere end først meldt ud. Arkitekterne til projektet er på plads.
Resterne af det nedbrændte badehotel i Nordjylland. | Foto: Rene Schütze, Polfoto
Resterne af det nedbrændte badehotel i Nordjylland. | Foto: Rene Schütze, Polfoto
AF RITZAU OG ASTRID KRYSFELDT

Det tager længere tid end ventet at genopbygge det udbrændte Svinkløv Badehotel. Derfor genåbner badehotellet først i 2019. Det oplyser Fonden for Svinkløv Badehotel i en pressemeddelelse.

Badehotellet, som ligger i Fjerritslev i Nordjylland, udbrændte 26. september 2016 og skulle efter planen genopbygges og være klar til åbning imellem påske og pinse 2018.

Men tidsplanen har ikke kunnet overholdes, lyder meldingen fra bestyrelsesformand Steen Royberg i meddelelsen.

"Vi har besluttet, at hotellet genopføres og åbner i sæsonen 2019, fordi vi har et ønske om at genopføre et badehotel, hvor man ikke går på kompromis med planlægning og gennemførelse af genopbygningen under tidspres," siger han.

"Det er på nuværende tidspunkt for tidligt at kunne oplyse om omkostninger for genopførelsen og den endelige udformning af hotellet," tilføjer Steen Royberg.

Efter samtaler med flere forskellige arkitektfirmaer er valget faldet på Praksis Arkitekter som totalrådgiver i forbindelse med genrejsningen af badehotellet, meddeler arkitektfirmaet.

"Det er på nuværende tidspunkt for tidligt at kunne oplyse om omkostninger for genopførelsen og den endelige udformning af hotellet," siger Steen Royberg, bestyrelsesformand, i meddelelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også