Erhvervsejendomme midt i Odense bliver til boliger

En tidligere teknisk skole skal omdannes til 100 lejligheder nær central park. Først skal en af ejendommene dog rives ned og genopføres, så den passer sammen med de øvrige.
Foto: Arkitema Architects/PR
Foto: Arkitema Architects/PR

Tasfo Selskaberne har købt den tidligere tekniske skole på Munke Mose Alle 7-9 og Hunderupvej 17 ved parken Munke Mose ved Odense Å i midten af byen. Den bliver nu ombygget til 100 lejligheder.

"Vi vil skabe noget helt særligt i ejendommen. Noget, der tager hensyn til bæredygtighed og de nye trends for, hvordan generationer lever sammen. Vi oplever efterspørgslen i andre storbyer efter alternative boformer, og dette koncept vil vi være de første til at introducere i Odense," har Jesper Steen Tastesen, adm. direktør i Tasfo Selskaberne, tidligere sagt til Fyens Stiftstidende

Bebyggelsen består af flere bygninger placeret i en trekant, hvor de ældste ejendomme er fra 1899. En bygning fra 1968 skal genopføres for at passe sammen med disse bygninger, og den opgaver står Arkitema Architects for at tegne sammen med den generelle konvertering af ejendommene.

"Jeg er sikker på, at projektet kommer til at huse nogle af de mest attraktive boliger i Odense, hvor historisk arkitektur danner rammen om nogle helt specielle lejligheder. Samtidig ligger de rigtig centralt, men uforstyrret, og lige ud til den smukke natur i Munke Mose," siger Mette Julie Skibsholt, associeret partner hos Arkitema Architects, i en pressemeddelelse.

I midten af karré-trekanten bliver der nedgravet en parkeringskælder til beboerne. Oven på den etableres gårdmiljø, hvor de kommende lejligheders altaner vil være vendt imod.

Tasfo står for Tastesen Family Office Selskaberne. Det dækker over de familieejede kapitalselskaber, som blandt andet ejer ejendomme og har en egenkapital på ca. en halv mia. kr. Tasfo udlejer bolig- og erhvervsejendomme og gør sig projektfinansiering til ejendomsudvikling i Vejle, Fredericia, Haderslev, Odense, og Glostrup.

Nye ejere vil nedrive dele af sjællandske butikscentre

Odense-boliger solgt for omkring 50 mio. kr.

Topdanmark bygger Odense-boliger for 400 mio. kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også