EjendomsWatch

Nordmænd vil bygge 10 etager på Odense Havn

Koncernen bag Rema 1000-kæden er blandt investorerne i boligprojekt. Parkeringskælder og erhvervslejemål er også en del af projektet, lyder det fra direktør.

En Rema 1000-butik er selvfølgelig en del af projektet, når den norske koncern bag dagligvarekæden vil investere i det nye byggeri på Odense Havn. | Foto: Tobias Nørgaard Pedersen/Polfoto/arkiv

Danske Reitan Ejendomsudvikling — der har sit navn fra sin norske medejer Reitan Eiendom, der er en del Reitan-koncernen bag Rema 100-kæden — er klar til at bygge 15.000 etagemeter og et parkeringshus med ca. 120 pladser på Odense Havn. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Byggeriet udføres i 6 til 10 etager, og den højeste del bliver ud mod krydset Toldbodgade og Havnegade. Lokalplanen er dog ikke på plads endnu, oplyser direktør i Reitan Ejendomsudvikling, Stephan Sørensen.

"Vi forventer, det sker til november, så vi kan starte byggeriet op til næste forår," siger han til Fyens Stiftstidende og oplyser endvidere, at det derfra vil tage cirka to år, inden projektet står færdig, hvilket vil sige år 2020.

I projektet indgår ca. 65 boliger, nogle kontorer og en eller to butikker fordelt på op til 2200 kvadratmeter. Den ene bliver en Rema 1000-butik, og dermed bliver det til den tid for første gang muligt for det stigende antal beboere på Odense Havn at handle dagligvarer i bydelen.

Ungdomsboliger er på vej til Odenses havnekvarter

Betonproducent forlader attraktiv havnegrund i Odense for at bygge nyt

Rema 1000 vil åbne over 100 nye butikker

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier