EjendomsWatch

Park Street Nordicom får aftaler med kreditorer og nærmer sig restrukturering

Mere end en femtedel af gælden er nu genforhandlet. Dermed er det børsnoterede ejendomsselskab tættere på målet om igen at kunne udvikle forretningen, lyder det fra storaktionær og adm. direktør.

Foto: PR

Ejendomsselskabet Park Street Nordicom er kommet et skridt nærmere en restrukturering af virksomheden, der har været i store vanskeligheder de seneste år.

Selskabet har således på det seneste indgået aftaler med kreditorer, der omfatter 81 pct. af selskabets gæld, om en omlægning af lånene, oplyser ejendomsselskabet i en meddelelse.

Da det allerede tidligere på året havde landet aftaler med 14 pct. af kreditorerne, mangler der nu kun forhandlinger med de sidste 5 pct., hvor der fortsat er en vis usikkerhed for resultatet.

"Restrukturering af den nuværende gæld er en af nøglebarriererne for at få virksomheden tilbage på sporet til at blive et bæredygtigt ejendomsselskab," siger Pradeep Pattem, adm. direktør for Park Street Nordicom, i en meddelelse.

Park Street Nordicom har været igennem en langvarig nedtur efter finanskrisen, hvor store fald i ejendomspriserne skabte store underskud. Selskabet tabte hele egenkapitalen, men på det seneste har resultaterne været i bedring.

Den britiske kapitalfond og hovedaktionær Park Street Asset Management købte op i selskabet gennem 2016 og sidder nu på magten i ejendomsselskabet med en ejerandel på 56 pct.

Aktien koster fredag 6,05 kr. efter et fald på 6,2 pct., men er oppe med 366 pct. i år. Markedsværdien er på 73 mio. kr.

Genrejst Nordicom skal tilbage til fordums storhed

Nordicom udpeger ny bestyrelsesformand og adm. direktør

Britiske ejere vil give Nordicom nyt navn

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier