EjendomsWatch

Bank fritstillede finansdirektør — nu skifter han til Nordicom

Det britiskkontrollerede ejendomsselskab henter bankmand som finansdirektør.

Ejendomsselskabet Nordicom har pr. 1. april ansat 44-årige Brian Grønnegaard som ny finansdirektør (CFO), oplyser Nordicom.

Han kommer fra en tilsvarende stilling i Danske Andelskassers Bank og har tidligere været finansdirektør i Nordania Leasing.

Brian Grønnegaard er uddannet cand.merc.aud. fra Copenhagen Business School, fremgår det.

"Brian tilfører Nordicom omfattende erfaring fra hans tidligere roller inden for den finansielle sektor og ejendomssektoren. Jeg er glad for at have ham med ombord i Nordicom. Jeg vil også takke den fratrædende økonomichef Christian Johannessen for hans enorme bidrag til Nordicom igennem udfordrende tider og for hans støtte under den aktuelle restruktureringsproces,” lyder det i en kommentar fra bestyrelsesformand Pradeep Pattem i meddelsen.

Danske Andelskassers Bank meddelte sidste år, at Brian Grønnegaard ville blive fritstillet, da hans jobfunktion blev nedlagt.

Ejendomsselskabet Nordicom siger farvel til topchefen

Ejendomsselskab mister sin kassemester

Indisk storaktionær røber planer for Nordicom

Islænding, inder, nordmand, franskmand og amerikaner rykker ind i Nordicom

 

Forsiden lige nu

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Nedenfor bringes en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor pensionsmidler tilflød både Horsens og Helsingør, en diskret fond solgte fra i København, MT Højgaard tabte penge, mens NCC købte op og hvor makkerparret bag Gefion Group uddybede deres forretningsmodel i et i interview med EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier