EjendomsWatch

Bank fritstillede finansdirektør — nu skifter han til Nordicom

Det britiskkontrollerede ejendomsselskab henter bankmand som finansdirektør.

Ejendomsselskabet Nordicom har pr. 1. april ansat 44-årige Brian Grønnegaard som ny finansdirektør (CFO), oplyser Nordicom.

Han kommer fra en tilsvarende stilling i Danske Andelskassers Bank og har tidligere været finansdirektør i Nordania Leasing.

Brian Grønnegaard er uddannet cand.merc.aud. fra Copenhagen Business School, fremgår det.

"Brian tilfører Nordicom omfattende erfaring fra hans tidligere roller inden for den finansielle sektor og ejendomssektoren. Jeg er glad for at have ham med ombord i Nordicom. Jeg vil også takke den fratrædende økonomichef Christian Johannessen for hans enorme bidrag til Nordicom igennem udfordrende tider og for hans støtte under den aktuelle restruktureringsproces,” lyder det i en kommentar fra bestyrelsesformand Pradeep Pattem i meddelsen.

Danske Andelskassers Bank meddelte sidste år, at Brian Grønnegaard ville blive fritstillet, da hans jobfunktion blev nedlagt.

Ejendomsselskabet Nordicom siger farvel til topchefen

Ejendomsselskab mister sin kassemester

Indisk storaktionær røber planer for Nordicom 

Islænding, inder, nordmand, franskmand og amerikaner rykker ind i Nordicom 

 

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier