EjendomsWatch

Britiske ejere vil give Nordicom nyt navn

Det børsnoterede ejendomsselskab Nordicom står over for en navneændring, mens bestyrelsen i samme ombæring ønsker at foretage en kapitalforhøjelse.

Der er sket ting og sager i ejendomsselskabet Nordicom, siden britiske Park Street Asset Management i slutningen af 2016 satte sig på magten i selskabet. Og ændringerne ser ikke ud til at være ovre.

Tidligere er både økonomidirektøren og den adm. direktør stoppet, men denne gang er det ændringer på en noget anden front, der er i støbeskeen. Bestyrelsen ønsker nemlig at skifte Nordicoms navn til Park Street Nordicom A/S på den forestående generalforsamling den 27. april, lyder det i indkaldelsen til generalforsamlingen. Samtidig ønsker man at optage det nuværende navn som et binavn til selskabet, lyder det.

På samme generalforsamling stilles der forslag om at opdele selskabskapitalen i A- og B-aktier, hvorefter man vil foretage en rettet forhøjelse af B-aktiekapitalen ved kontant indskud og gældskonvertering.

Endnu et tegn på, at der er kommet nye ejere i selskabet, er, at bestyrelsen ønsker at skifte koncernsproget fra dansk til engelsk, mens informationerne udsendt fra virksomheden også fremadrettet skal foregå på engelsk.

Bestyrelsesformand bliver midlertidig direktør i Nordicom

Ejendomsselskabet Nordicom siger farvel til topchefen

Ejendomsselskab mister sin kassemester

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier