EjendomsWatch

Britiske ejere vil give Nordicom nyt navn

Det børsnoterede ejendomsselskab Nordicom står over for en navneændring, mens bestyrelsen i samme ombæring ønsker at foretage en kapitalforhøjelse.

Foto: Colourbox

Der er sket ting og sager i ejendomsselskabet Nordicom, siden britiske Park Street Asset Management i slutningen af 2016 satte sig på magten i selskabet. Og ændringerne ser ikke ud til at være ovre.

Tidligere er både økonomidirektøren og den adm. direktør stoppet, men denne gang er det ændringer på en noget anden front, der er i støbeskeen. Bestyrelsen ønsker nemlig at skifte Nordicoms navn til Park Street Nordicom A/S på den forestående generalforsamling den 27. april, lyder det i indkaldelsen til generalforsamlingen. Samtidig ønsker man at optage det nuværende navn som et binavn til selskabet, lyder det.

På samme generalforsamling stilles der forslag om at opdele selskabskapitalen i A- og B-aktier, hvorefter man vil foretage en rettet forhøjelse af B-aktiekapitalen ved kontant indskud og gældskonvertering.

Endnu et tegn på, at der er kommet nye ejere i selskabet, er, at bestyrelsen ønsker at skifte koncernsproget fra dansk til engelsk, mens informationerne udsendt fra virksomheden også fremadrettet skal foregå på engelsk.

Bestyrelsesformand bliver midlertidig direktør i Nordicom

Ejendomsselskabet Nordicom siger farvel til topchefen

Ejendomsselskab mister sin kassemester 

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier