EjendomsWatch

Elektronikkæde i bedring fortsætter ekspansion

Salget stiger hos Power, mens bundlinjen fortsat halter. Norsk ejer står klar med økonomisk indsprøjtning, der skal føre til syv nye varehuse i år.

Jesper Boysen, adm. direktør i elektronikkæden Power. | Foto: PR

Den nye elektronikkæde Power nåede sidste en omsætning på 1 mia. kr. og vil fortsætte ad samme vej for at komme en bundlinje med minus 89 mio. kr. til livs. Det skal blandt andet ske ved at åbne flere varehuse, skriver Børsen.

I år skal der åbnes i alt syv butikker. De første fire er allerede åbnet i Aarhus, Nykøbing Falster, Sønderborg og Holstebro, mens Tilst, Herning og Lyngby skal blive klar inden nytår. Planloven får skylden for, at rækkefølgen er endt på denne måde, hvor mindre byer er kommet foran i køen.

"Problemet har været, at ændringen af planloven er blevet udskudt hele tiden. Det har vi været dybt frustrerede over, for vi har haft kræfterne til at åbne nye butikker," siger Jesper Boysen, adm. direktør i Power, til Børsen og mener, at der er plads til 26-28 Power-butikker i Danmark.

Power gik i luften i 2015 og har siden erstattet størstedelen af Expert og Punkt 1. Ekspansionen har været mere træg end ventet, hvilket især skyldes planlovens begrænsninger. De fem første varehuse blev åbnet i hovedstadsområdet, Odense og Randers. Efter planen skal Power omsætte for 4,6 mia. kr. i 2019 og levere sit første driftsoverskud.

PFA henter elektronikkæde til Lyngby

Elektronikkæde står i stampe efter forsinket planlov

Elektronik-gigant rykker ind i spøgelseshus

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier