EjendomsWatch

Elektronikkæde i bedring fortsætter ekspansion

Salget stiger hos Power, mens bundlinjen fortsat halter. Norsk ejer står klar med økonomisk indsprøjtning, der skal føre til syv nye varehuse i år.

Jesper Boysen, adm. direktør i elektronikkæden Power. | Foto: PR

Den nye elektronikkæde Power nåede sidste en omsætning på 1 mia. kr. og vil fortsætte ad samme vej for at komme en bundlinje med minus 89 mio. kr. til livs. Det skal blandt andet ske ved at åbne flere varehuse, skriver Børsen.

I år skal der åbnes i alt syv butikker. De første fire er allerede åbnet i Aarhus, Nykøbing Falster, Sønderborg og Holstebro, mens Tilst, Herning og Lyngby skal blive klar inden nytår. Planloven får skylden for, at rækkefølgen er endt på denne måde, hvor mindre byer er kommet foran i køen.

"Problemet har været, at ændringen af planloven er blevet udskudt hele tiden. Det har vi været dybt frustrerede over, for vi har haft kræfterne til at åbne nye butikker," siger Jesper Boysen, adm. direktør i Power, til Børsen og mener, at der er plads til 26-28 Power-butikker i Danmark.

Power gik i luften i 2015 og har siden erstattet størstedelen af Expert og Punkt 1. Ekspansionen har været mere træg end ventet, hvilket især skyldes planlovens begrænsninger. De fem første varehuse blev åbnet i hovedstadsområdet, Odense og Randers. Efter planen skal Power omsætte for 4,6 mia. kr. i 2019 og levere sit første driftsoverskud.

PFA henter elektronikkæde til Lyngby

Elektronikkæde står i stampe efter forsinket planlov

Elektronik-gigant rykker ind i spøgelseshus

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier