EjendomsWatch

Elektronikkæde står i stampe efter forsinket planlov

Jubel over ny planlov er afløst af irritation over dens forsinkelse hos elektronikkæden Power, der ifølge topchef har blodrøde tal på grund af udskudte butiksbyggerier.

Jesper Boysen, adm. direktør i elektronikkæden Power. | Foto: PR

Elektronikkæden Power markedsfører sig på en aggressiv vækstplan, der skal sikre fodfæste i 29 danske byer mod fem i dag. Men bag kulissen er glædesrusen erstattet af utålmodighed og irritation, skriver Børsen.

Den nye planlov, der ifølge aftalepartierne skal sikre vækst og udvikling i Danmark er nemlig ikke vedtaget endnu, men bliver mindst tre måneder forsinket. Dermed kan Power-topchef Jesper Boysen reelt ikke garantere, at han kan overholde sin egen tidsplan.

"Da vi drak champagne i juni, forventede vi, at alt var køreklart til, at vi kunne kommme i gang i år. Men loven er ikke vedtaget endnu, og det har låst os. Hvis der skal gå så lang tid, før vi kan komme i gang, kan jeg ikke længere garantere, at vi når det så hurtigt. Det må jeg erkende," siger Jesper Boysen til Børsen.

17 planlagte nye varehuse er afhængige af den nye planlov. Power har ifølge Jesper Boysen blodrøde tal. Kæden, der gjorde indtog i Danmark i år, giver først overskud ved 12-13 butikker.

Elektronik-gigant rykker ind i spøgelseshus

Elektronikkæde knopskyder yderligere på Sjælland

Kæder vil investere massivt i nye kæmpebutikker

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier