EjendomsWatch

Elektronik-gigant rykker ind i spøgelseshus

Efter at Randers for nylig kunne byde velkommen til elektronikkæden Power, ligger næste by på erobringstogtet mere vestpå.

Foto: PR

Elektronikkæden Power med Jesper Boysen i spidsen slår til foråret dørene op til et 2200 kvm stort varehus i Holstebro, skriver Dagbladet Holstebro.

"Vi ved af erfaring, at Holstebro trækker kunder fra et stort område og er en god handelsby. Samtidig er både Expert og Punkt 1 lukket, og det har frigivet omsætning," siger Jesper Boysen til avisen om baggrunden for at etablere sig i byen.

Varehuset placereres på Nyholmvej 6, der i folkemunde kaldes "spøgelseshuset", skriver Dagbladet Holstebro.

Bygningen er ejet af Færch-familien, der ikke er lykkedes med at finde en lejer til bygningen. Den ligger op ad Burger King, Bilka, Elgiganten og Harald Nyborg, fremgår det.

Elektronikkæde knopskyder yderligere på Sjælland

NREP sælger shoppingcenter i Herlev efter kun to år

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier