EjendomsWatch

Home skal udleje 158 boliger på toppen af nyt shoppingcenter

Shoppingcentret Kronen i Vanløse, der endnu ikke er åbnet, skal udover butikker i midten af bygningen nu også have boliger på toppen. Her bliver det Home Projektsalg, der skal stå for udlejningen.

Foto: Sangenberg Architechts

Vanløses nye shoppingcenter, Kronen, med første åbningsdag engang i efteråret, skal udstyres med 158 lejeboliger ovenpå butikscenter-delen, kaldet Tagkronen. Home Projektsalg skal stå udlejningen af lejeboligerne. Det skriver investorerne bag i en pressemeddelelse.

Ifølge projektets pengemænd, Solstra og Tristan Capital Partners, er Vanløse ved at udvikle sig til et attraktivt byområde. Her lægger man en nærliggende metro og shoppingcentret til grund for den betragtning.

"Når vi ser på befolkningsundersøgelser, ligner Vanløse områder som brokvarterne Østerbro, Nørrebro og Vesterbro. Der er en sammensat befolkning med mange yngre, veluddannede familier. Samtidig er der mange studerende og singler i området. Efterspørgslen på både flere butikker og lejligheder er stor," siger Allan Plambæk Madsen fra Solstra Capital Partners i pressemeddelelsen.

Byggeriet bliver i alt på 59.000 kvm, hvor der også vil være fitnesscenter og parkeringspladser — foruden de gængse butikker i shoppingcentre. Det bliver Scandi Byg, der skal opføre boligerne, som skal stå klar fra "årsskiftet 2018."

Nyt shoppingcenter er klar med seks nye spisesteder 

Ud af de 158 lejligheder vil 40 være almene og ungdomsboliger. Disse skal ikke udlejes af Home Projektsalg, men i stedet af det almene boligselskab FSB. Projektet, som er tegnet af Sangberg Architects, skal udlejes af Home Projektsalg. Lejlighederne spænder vidt og bredt i forhold til størrelse, og vil gå fra 45-156 kvm, og 1-5 værelser. Den månedlige husleje starter på 8500 kr.

Nyt butikscenter i Vanløse er 65 pct. udlejet  

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier