EjendomsWatch

Heine Delbing om HD-salg: "Det er gået, som det er gået"

Grundlæggeren af HD Ejendomme er kommet videre med nye forretninger, men glæder sig over afklaringen for ejendomsselskabet. Salget vidner om en god og sund forretning i forhold til andre ejendomsselskaber fra før finanskrisen, mener han.

Heine Delbing, grundlægger af HD Ejendomme, der netop er blevet solgt stil svenske Niam, er glad for løsningen for selskabet, som har været under bankernes nåde siden finanskrisen. Det siger han til Fyens Stiftstidende.

Han har ikke haft meget kontakt til virksomheden i de seneste seks-syv år, hvor den har været sat under administration af en række banker, så følelselsmæssigt har han ikke problemer med at slippet taget. Set i bakspejlet vedkender han, at det var et problem, at han ikke forudså finanskrisen og de deraf følgende konkurser hos en række banker.

"Men det var jeg jo ikke ene om. Jeg havde en god og sund forretning uden farlige finansielle instrumenter og uden narrestreger og karruselhandler med smarte københavnere. Derfor eksisterer den stadig og kan leve videre, mens andre ejendomsfirmaer er gået ned," siger Heine Delbing til Fyens Stiftstidende.

Hverken Heine Delbing eller bestyrelsesformand Lars Jensen vil fortælle, om familien Delbing får nogen penge ud af salget til svenske Niam. Selv siger Heine Delbing, at han har en god formue samt indtægter, der overstiger udgifterne.

Syv års dødvande forbi: Banker slipper af med ejendomme for 4 mia. kr.

Ny ejer lover lys fremtid for HD Ejendomme

"Vi har sat en ære i arbejdet, og gnisten er der stadig"

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier