EjendomsWatch

Tålmodig familie runder milliarden i ejendomme

En solid opbygning af ejendomsporteføljen og en god sjat tålmodighed er opskriften på en fornuftig forretning, mener Kenneth Hvid Søndergaard, direktør i Hovedstadens Ejendomsselskab. Over for EjendomsWatch fortæller han historien om det selskab, som hans far stiftede for snart 40 år siden.

Foto: PR

At det ligefrem lå i kortene, at Kenneth Hvid Søndergaard skulle overtage sin fars ejendomsselskab, vil han ikke sige. Selvom han medgiver, at han beskæftigede sig med fast ejendom allerede tidligt i sit liv.

"Da jeg var ganske ung, startede jeg med at vaske trapper i ejendommene, og sidenhen var jeg vicevært i nogle af dem. Det var en god måde at lære dem at kende på," siger Kenneth Hvid Søndergaard, der er ejer og direktør i Hovedstadens Ejendomsselskab, hvor porteføljen har rundet 300 mio. kr. Dertil kommer ejerandele i underliggende ejendomsselskaber, der i seneste regnskab bringer de samlede aktiver op i omegnen af 1 mia. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

International investor skyder kvart milliard i København

En tre år gammel bolig- og erhvervsejendom på Frederiksberg skifter hænder, efter at en fond under LaSalle Investment Management har udset sig aktivet som sin første investering i den danske hovedstad. ”En vigtig milepæl i fondens strategi,” lyder det fra køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier