EjendomsWatch

Tålmodig familie runder milliarden i ejendomme

En solid opbygning af ejendomsporteføljen og en god sjat tålmodighed er opskriften på en fornuftig forretning, mener Kenneth Hvid Søndergaard, direktør i Hovedstadens Ejendomsselskab. Over for EjendomsWatch fortæller han historien om det selskab, som hans far stiftede for snart 40 år siden.

Foto: PR

At det ligefrem lå i kortene, at Kenneth Hvid Søndergaard skulle overtage sin fars ejendomsselskab, vil han ikke sige. Selvom han medgiver, at han beskæftigede sig med fast ejendom allerede tidligt i sit liv.

"Da jeg var ganske ung, startede jeg med at vaske trapper i ejendommene, og sidenhen var jeg vicevært i nogle af dem. Det var en god måde at lære dem at kende på," siger Kenneth Hvid Søndergaard, der er ejer og direktør i Hovedstadens Ejendomsselskab, hvor porteføljen har rundet 300 mio. kr. Dertil kommer ejerandele i underliggende ejendomsselskaber, der i seneste regnskab bringer de samlede aktiver op i omegnen af 1 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier