EjendomsWatch

Ejendomsselskab sværger til hovedstaden: Det er både svært og dyrt

Høje priser og stor konkurrence gør det svært for ejendomsinvestor Kenneth Hvid Søndergaard at finde nye investeringsmuligheder i hovedstaden, men det giver ham ikke mod på at kigge mod provinsen. Det er et andet ball game, siger han til EjendomsWatch.

Foto: PR

Der er penge at hente i at drive ejendomsforretning i det stærkt konkurrenceprægede hovedstadsområde. I hvert fald hvis man gjorde som ejendomskoncernen Benken Holding i det forgangne år.

Koncernen ejer Hovedstadens Ejendomsselskab, der har en ejendomsportefølje på godt 300 mio. kr., samt Hovedstadens Ejendomsadministration. I 2016 gav driften af de selskaber en stigning i bruttofortjenesten på 25 pct. til 98,6 mio. kr., mens bundlinjen voksede 54 pct. til 50,4 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier