EjendomsWatch

100.000 kvm nordjysk slot endelig solgt

Efter købsfristen blev forlænget i januar er Visborggaard Slot ved Hadsund nu blevet solgt til et ægtepar, der driver to feriecentre.

Foto: PR

Visborggaard Slot ved Hadsund har fået nye ejere, efter regionsrådet i Region Nordjylland tirsdag valgte at acceptere det højeste købstilbud, skriver Nybolig Erhverv Aalborg i en pressemeddelese.

Nybolig Erhverv Aalborg har siden efteråret 2016 forestået salget for regionen, og den proces er nu endt i et salg til køberne Rudolph og Susanne von Platen-Hallermund, der har hjemme i Hadsund og i øvrigt ejer og driver Rødhus Klit Feriecenter og Feriecenter Øster Hurup.

Partnerne ønsker på nuværende tidspunkt ikke oplyse salgsprisen.

”Det har været en god og lang proces med stor en interesse,” udtaler Steen Royberg, partner i Nybolig Erhverv Aalborg.

Ifølge meddelelsen har Nybolig Erhverv haft over 50 henvendelser og 20 fremvisninger på slottet, der er fredet og daterer sig helt tilbage til 1500-tallet. Slottet blev senest handlet i 1938.

Visborggaard ligger uden for byen Visborg ved Hadsund. Slottet tæller 4334 kvm bolig og 96210 kvm udendørsarealer. Stedet har siden 1932 fungeret som bosted for sindslidende voksne, har Randers Amtsavis tidligere skrevet.

Købsfristen på slottet var egentlig i januar, men på grund af usikkerhed omkring, hvilke aktiviteter køber måtte have på slottet, blev fristen forlænget til marts.

Salget af 100.000 kvm herregård trækker ud

Projektudvikler vil indrette boliger i falleret rigmands tidligere slot

96-årig med 13 børn efterlader gods og cityejendom for over 300 mio. kr.

 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier