EjendomsWatch

Thylander Gruppen får ny partner med ombord

Thylander Gruppen føjer endnu en mand til partnerkredsen, der nu tæller tre.

Stifter og bestyrelsesformand i Thylander Gruppen, Lars Thylander, har fået endnu en partner med i ejerkredsen. | Foto: PR

Partnerkredsen i Thylander Gruppen er gået fra en duo til en trio. Erhvervsmanden Christian Ellegaard er nemlig trådt ind i ejerkredsen hos formueforvalteren, skriver Børsen.

Ejerkredsen består i forvejen af stifter og bestyrelsesformand Lars Thylander, der fortsat er hovedaktionær, samt Carsten Viggo Bæk, der er adm. direktør i Thylander Gruppen. Partnerne ønsker over for mediet ikke at oplyse, hvad Christian Ellegaard betaler for at komme med i ejerkredsen.

Christian Ellegaard kender i forvejen Thylander Gruppen, da han har siddet med i virksomhedens advisory board i seks år. Han kommer fra en stilling som koncerndirektør i Berendsen, der arbejder med udlejning, vask og levering af tekstiler til industrivirksomheder.

"Nu kunne jeg godt tænke mig at prøve noget nyt, hvor der er mere fokus på forretning og i en mindre organisation," siger Christian Ellegaard til Børsen og oplyser i øvrigt, at han sideløbende med sin erhvervskarriere har opbygget sig en hobbyvirksomhed med en mindre ejendomsportefølje sammen med et par venner og sin ægtefælle. Porteføljen består af udlejningsboliger og lidt butiksejendomme.

Thylander parat til retssag efter tvist med lejer

Thylander-frasalg efterlader solid milliongevinst til investorer

Thylander Gruppen vil rejse milliard i ny ejendomsfond  

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier