EjendomsWatch

Thylander Gruppen får ny partner med ombord

Thylander Gruppen føjer endnu en mand til partnerkredsen, der nu tæller tre.

Stifter og bestyrelsesformand i Thylander Gruppen, Lars Thylander, har fået endnu en partner med i ejerkredsen. | Foto: PR

Partnerkredsen i Thylander Gruppen er gået fra en duo til en trio. Erhvervsmanden Christian Ellegaard er nemlig trådt ind i ejerkredsen hos formueforvalteren, skriver Børsen.

Ejerkredsen består i forvejen af stifter og bestyrelsesformand Lars Thylander, der fortsat er hovedaktionær, samt Carsten Viggo Bæk, der er adm. direktør i Thylander Gruppen. Partnerne ønsker over for mediet ikke at oplyse, hvad Christian Ellegaard betaler for at komme med i ejerkredsen.

Christian Ellegaard kender i forvejen Thylander Gruppen, da han har siddet med i virksomhedens advisory board i seks år. Han kommer fra en stilling som koncerndirektør i Berendsen, der arbejder med udlejning, vask og levering af tekstiler til industrivirksomheder.

"Nu kunne jeg godt tænke mig at prøve noget nyt, hvor der er mere fokus på forretning og i en mindre organisation," siger Christian Ellegaard til Børsen og oplyser i øvrigt, at han sideløbende med sin erhvervskarriere har opbygget sig en hobbyvirksomhed med en mindre ejendomsportefølje sammen med et par venner og sin ægtefælle. Porteføljen består af udlejningsboliger og lidt butiksejendomme.

Thylander parat til retssag efter tvist med lejer

Thylander-frasalg efterlader solid milliongevinst til investorer

Thylander Gruppen vil rejse milliard i ny ejendomsfond  

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier