EjendomsWatch

Thylander lancerer kontorhotel med nyt koncept

Med et nyt koncept går Thylander Gruppen ind på markedet for kontorhoteller og satser på, at erobre de unge iværksættere. Hovedaktionæren satser på at åbne endnu flere i de kommende år.

Foto: PR

Med inspiration fra verdens storbyer skal det nye kontorhotel Nomad Workspace appellere til de mindre virksomheder og unge iværksættere. Blandt investorerne i projektet er Lars Thylander, der allerede nu er klar til at åbne flere. Det skriver Børsen.

Kontorhotellet, der er inspireret af udviklingen i blandt andet London og New York, ligger på Sankt Hans Torv på Nørrebro i København, og Lars Thylander ser gode muligheder for at få høje afkast på projektet.

"Thylander Gruppen går ind i kontorhoteller, fordi det er en ny måde for os at skabe værdi på for vores investorer. Vi kommer til at håndtere kontorarealer på en ny måde og vil opbygge kompetencer, som vi hidtil ikke har haft. Vi satser på at åbne nogle flere locations i de kommende år. Måske et om året i de næste fem år," siger Lars Thylander til avisen.

Lars Thylander fortæller til avisen, at hvis man i dag går på en café, så sidder der unge mennesker med hver sin computer hvert sit sted. Det er egentlig det miljø, som hovedaktionæren i Thylander Gruppen ønsker at samle i et kontorareal, der vil have café, restaurant, lobby, mødelokaler og 200 skriveborde.

Kontorhotel åbner på Christianshavn

Globale virksomheder booker sig ind på kontorhoteller

København oplever rift om butikslokaler 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier