EjendomsWatch

Aarhus-udvikler køber byggeret i København af DSB

Projektudvikleren Bricks har på betingelse af en ny lokalplan overtaget 15.000 kvm byggeret i Københavns nordvestkvarter.

Peter Bohnsen, bestyrelsesformand og storaktionær i projektudvikleren Bricks. | Foto: PR

Den aarhusianske projektudvikler Bricks, som er kontrolleret af den tidligere shippingfamilie Bohnsen, har indgået købsaftale med DSB Ejendomsudvikling om en byggeret på en 15.000 kvm stor grund på Fyrbødervej i det nordvestlige København, oplyser Bricks.

Ifølge selskabet vil projektet give "mulighed for at udfolde sig og tænke stort – noget vi ser frem til med glæde, og som vi håber vil være til gavn for København og de omkring liggende naboer. Den perfekte beliggenhed tæt på Bispebjerg Station gør det muligt at komme let rundt i København og omegn, og man er aldrig langt fra det pulserende caféliv på Nørrebro. Vi kan med garanti fortælle, at det bliver et spændende projekt at følge parallelt med resten af byudviklingen i København," lyder det fra Bricks, der har Martin Busk som adm. direktør og medejer.

Købet er betinget af bl.a. en ny godkendt lokalplan, som skal udvikles i samarbejde med Bispebjerg Kollegiet. Projektets indledende faser er påbegyndt, og udarbejdelsen af den nye lokalplan forventes færdig ved årets udgang, fremgår det.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier