EjendomsWatch

De Linde vil bygge studiebolig-cirkel i Aarhus

Aarhusianske Byggeselskab Mogens de Linde vil opføre en cirkelformet boligkarré på op til syv etager med blandt andet studieboliger i Aarhus.

Foto: PR

Der er i den grad gang i byggeriet i Aarhus, og nu er Byggeselskab Mogens de Linde parat med endnu et projekt i byen. Ifølge Aarhus Stiftstidende vil selskabet nemlig bygge en cirkelformet boligkarré på op til syv etager bag den gamle ingeniørhøjskole ved Ingerslevs Plads.

Bygningen skal efter planerne indeholde 75 til 100 lejligheder, som primært bliver 2-værelses delelejligheder til studerende samt en mindre portion boliger til unge famlilier. Idémagerne bag den cirkelformede bygning er Gjøde og Povlsgaard Arkitekter, der også står bag Den Uendelige Bro i byen.

"Vi vil gerne lave noget anderledes. Et sted, der giver liv i stedet for bare at bygge en firkantet kasse. Vi har været meget bevidste om, at arkitekterne skulle tegne noget, som folk virkelig får lyst til at bo i," siger Klaus Bendix Poulsen, direktør i Byggeselskab Mogens de Linde.

Der vil som udgangspunkt være tale om lejeboliger, og projektet er i øjeblikket i offentlig høring indtil 2. februar.

De Linde løber med liebhaverejendom fra 1742

Kendt aarhusiansk ejendomsmatador gør klar til næste generation

Søn af kendt ejendomsinvestor bygger sit eget fra grunden

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier