EjendomsWatch

10.000 kvm nedlagt sygehus giver hovedbrud hos Danica

I over toethalvt år er det ikke lykkedes at finde nye lejere til stor Kolding-ejendom. Nu har Danica sat ejendommen til salg.

Foto: PR

Det gamle sygehus i Kolding har påført sin ejer, pensionsselskabet Danica, lidt af en økonomisk hovedpine.

Ejendommen, der er fra 1880, har stået tom siden sommeren 2014, og ifølge Jydskevestkysten havde man oprindeligt planer om at omdanne de i alt 10.500 kvm til 70 lejelejligheder — en plan, der er forladt igen, da bygningens udformning ikke gør den egnet til det uden meget store investeringer.

Nu er ejendommen så sat til salg for 59 mio. kr., skriver avisen.

"Vi vil gerne tjene penge. Det er formålet. Tjener vi mest på at udleje det, så gør vi det. Er det bedste at sælge, så gør vi det. Det handler om, hvor vi får det bedste resultat," siger Danicas ejendomsdirektør Peter Mering til Jydskevestkysten.

Fra 1999 til 2014 var ejendommen udlejet til Syddansk Universitet, og Peter Mering kalder dens størrelse for en udfordring i forhold til det lokale marked.

"Lå den downtown i København, så var den væk for længst," siger Peter Mering til Jydskevestkysten.

Ejendomsselskab opfører 130 boliger i Kolding

Kolding-rigmand bygger kompleks med 43 boliger

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier