EjendomsWatch

PFA er tæt på at igangsætte to hotelprojekter ved Københavns Lufthavn

Pensionsselskabets ejendomsdirektør bekræfter, at det er ved at undersøge muligheden for at opføre to hoteller nær Københavns Lufthavn i Kastrup.

Hilton-hotellet i Københavns Lufthavn, der ifølge PFA snart kan få følgeskab af yderligere to hoteller. | Foto: Linda Johansen/Polfoto (arkiv)

Kort efter, at ATP og Pensiondanmark har investeret 1 mia. kr. i at overtage Marriott Hotel i København, melder en anden pensionskasse om planer i samme retning.

Det er PFA Pension, der inden for kort tid vil finde ud af, om to hotelinvesteringer nær Københavns Lufthavn skal realiseres.

"Der foregår undersøgelser med henblik på at etablere et hotel ved Kastrup Metrostation samt et ved Hedegaardsvej. Der er stor interesse, og hvis vi kan lande en fornuftig aftale, gennemfører vi projekterne. Vi forventer en afklaring i første halvår 2017,” siger PFA-direktør Michael Bruhn i et skriftligt svar til EjendomsWatch.

Hvornår bygningerne skal stå klar og hvem der bliver operatør på hotellerne, står ikke klart.

Københavns Lufthavn ejer bygningen med det eksisterende Hilton-hotel. Lufthavnen har i årevis haft planer om et yderligere hotel i samme område.

Hotelinvesteringer er ofte attraktive for pensionskasser, da de med en stabil lejer leverer et løbende cashflow og dermed skaber et afkast til pensionsopsparerne.

ATP og Pensiondanmark køber hotel for 1 mia. kr.

Boom i nye hoteller efter rekordår for branchen

Ejendomsforvalter sælger erhvervsejendom til hotelmilliardær 

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai – udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier